Huis Tuin

Huis Tuin

Witte Hawthorn Bloemen

Veel meidoorn bomen genereren mooie witte bloemen , maar in de meeste gevallen , scherpe doornen zijn ook een kenmerk van de boom. De witte bloemen geven manier om eetbare vruchten , het maken van uw meidoorn bomen de focus van wilde dieren eenmaal de vrucht wordt rijp genoeg om te verslinden . Meidoorn bomen zijn lid van de rozenfamilie ; sommige hebben een tolerantie voor koude klimaten , terwijl anderen met witte bloemen goed te doen in warmere delen van Noord-Amerika . USDA Zone 3

Washington meidoorn ( Crataegus phaenopyrum ) zal groeien in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zone 3 , de koudste zone die meidoorn bomen ondersteunt. Washington meidoorn groeit tot 30 meter , bloeit in juni en heeft geurende , witte bloemen . De bloemen hebben vijf bloemblaadjes , een meidoorn eigenschap , en ze resulteren in rode vruchten . Thornless vormen van de cockspur meidoorn ( Crataegus crus - galli ) greep zone 3 koud, met hun witte bloemen bloeien voor maximaal 10 dagen . De bloemen hebben geen aangename geur , maar geven wel eetbare vruchten in het najaar .
USDA zone 4

Green meidoorn ( Crataegus viridis ) groeit in USDA zone 4 , met zijn witte clusters van bloemen bloeien in eind mei. Groene meidoorn heeft doornen zolang 1 1/2 cm , waardoor het geschikt is als haag wanneer geplant in successie . Groene meidoorn rijpt tussen de 25 en 30 meter , met zijn groene bladeren veranderen in tinten van paars en rood in de herfst. Winter King is een cultivar met mooie grijze schors , maar zijn beste aspect is de felrode vruchten die zich ontwikkelen en blijven op de takken ver in de winter . In zone 4 , dit zorgt voor een aantrekkelijke landscaping hulpmiddel als de sneeuw vliegen.
USDA zone 5 en 6

Glossy meidoorn ( Crataegus nitida ) ontbreekt het extreme winterhardheid van andere soorten van dit geslacht , groeien in USDA zones 5 en 6 . zijn stinkende witte bloemen bloeien in mei met zijn bleke rode vruchten rijp in september of oktober . Bladeren Glanzend meidoorn geworden oranje of rood in de herfst . Zones 5 en 6 zijn geschikt voor scarlet meidoorn ( Crataegus coccinea ) , een boom die groeit tot 30 meter . Het doet best in de volle zon , zoals alle meidoorns , met zijn doornen waardoor het een mogelijke belemmering plant indringers te ontmoedigen . Scarlet meidoorn tolereert blootstelling aan vervuiling in de stad , waardoor het geschikt is voor kleine werven in steden .
USDA zone 7 en 8

De witte bloemen van de singleseed meidoorn ( Crataegus monogyna ) zijn vluchtig van aard , voor de duur van slechts een week . Een inwoner van de Pacific Northwest , deze boom groeit in USDA zones 7 en 8 tot en met een hoogte van 30 meter . De boom doet het erg goed in natte gebieden . Inermis Compacta is een cultivar van deze boom die flashy tinten oranje en rood wordt in de herfst. Singleseed meidoorns zijn een goede pasvorm voor vogel tuinen , als wilde vogels naar de boom om de vruchten te eten.

De beste tijd om te planten Phoenix roebelenii in Florida

Phoenix roebelenii , in de volksmond pygmee dadelpalm , groeit tot slechts 12 meter hoog met een 10 - voet spread . Groeien in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 9 tot en met 11 , de pygmee dadelpalm is goed geschikt voor Floridas warm en vochtig klimaat . Het planten van uw pygmee dadelpalm op het juiste moment van het jaar helpt het wennen aan de nieuwe locatie . Ti

Meer dan ooit