Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Bomen >> Content

Problemen met Eiken Bladeren van de Boom

De majestueuze eik dient vele doeleinden in het landschap en staat bekend om de extravagante schoonheid van de bladeren in de lente , zomer en herfst . Maar schimmelziekten en nutritionele ontbering kan de bladeren leiden tot geel, bruin , vervormen en van de boom valt . Een bijzonder schadelijke schimmel is dodelijk voor een eik . Eikenverwelking

Een van de belangrijkste problemen die eik bladeren kunnen ontwikkelen is eikenverwelking , een schimmelziekte veroorzaakt door de ziekteverwekker Ceratocystis fagacearum . Deze vaak dodelijke ziekte is zeer gevaarlijk in alle leden van de rode eik worden , maar wit eiken tonen weerstand tegen de schimmel . Het vroege voorjaar of late zomer is wanneer de symptomen beginnen. De kroon van de boom begin van de aantasting en het loof begint aan een saaie , bruine kleur te geven aan de uiteinden en marges .
Wilt Effecten

Eiken bladeren beginnen te verwelken binnen de eerste paar weken van de infectie , dan vallen de grond in grote aantallen . Zelfs groene bladeren zullen vallen . Er is geen remedie voor eikenverwelking . In de meeste gevallen zal de boom sterven binnen een jaar . Echter , de leden van de witte eik familie zijn minder gevoelig voor de ziekte en witte eiken kunnen blijven wonen gedurende twee jaar of meer . Eikenverwelking is zeer besmettelijk en geïnfecteerde bomen moeten worden verwijderd en vernietigd .
Ijzerchlorose

De aandoening die bekend staat als ijzerchlorose is over het algemeen niet dodelijk aan een eik boom. Echter , veroorzaakt esthetische schade aan de bladeren , draaien ze voortijdig geel , hoewel de aderen behouden hun donkergroene kleur . Chlorose wordt gebracht wanneer de boom niet in staat is een voldoende aanbod van ijzer ontvangen van de aarde , meestal omdat de alkaliniteit van de grond is hoog . Afweging van de aarde met een meer substantiële zuurgraad helpt eikenbladeren om te herstellen van ijzerchlorose .
Anthracnose

Anthracnose is een schimmelziekte die vooral gemakkelijk verspreidt tijdens het natte seizoen als de sporen van de schimmel worden gedragen door wind en regen . Ze vestigen op de bladeren van een eik en kleine bruine vlekken beginnen te verschijnen op het gebladerte . In ernstige gevallen , de bladeren verschijnen verschroeide . Wit eiken zijn bijzonder gevoelig voor anthracnose , evenals jongere bladeren. Terwijl de schimmel schade het uiterlijk van de boom is het niet zelden aanzienlijke schade aan gezonde , volwassen eiken.


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-trees/1002093319.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.