Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Bomen >> Content

Sparren Vs . Pine Vs . Fir Wood

bouwprojecten , of het nu een huis of een muziekinstrument te zijn , vereisen verschillende soorten hout . Geen twee houtsoorten zijn hetzelfde , maar soort binnen een groep vergelijkbaar in structuur , gewicht of kan uitzien . Naaldbomen , zoals dennen , sparren en dennen , hebben allemaal dezelfde kenmerken , maar ook andere eigenschappen die maken ze ideaal voor gebruik in diverse projecten. Identificatie

Pine , sparren en dennen zijn allemaal naaldbomen . Ze zijn gemakkelijk te herkennen door hun naalden en kegels met zaden , zoals bladverliezende bomen hebben bladeren en verschillende vormen - zoals een eikel - met zaden in plaats daarvan . Pijnbomen voorzien naalden die clusteren in groepjes van twee , drie of vijf en jet naar buiten van de takken , terwijl sparren en dennen voorzien van naalden die individueel zijn bevestigd aan de takken. Bovendien , dennenappels zijn houtige met een stijve buitenkant, terwijl vuren kegels zijn dunner en flexibeler .
Voors en tegens van Spruce Wood

Spruce heeft een rechte draad . Het is een lichte , zachter hout , maar het werkt goed voor basis bouwprojecten . Sparren die zijn toegestaan ​​om te groeien en te rijpen zijn gevonden om akoestische eigenschappen bezitten , waardoor de boom beter geschikt voor gebruik in de bouw van muziekinstrumenten zoals gitaren , violen en piano's . Sparren kan ook worden gebruikt om vliegtuig panelen en scheepsrompen, ladders en riemen te bouwen . Echter, sparren bekend om gemakkelijk rotten , zwellen gemakkelijk en ook branden gemakkelijk .
Voors en tegens van Pine Wood

Pine is een zeer zachte houtsoort die is bekend deuken en schade gemakkelijk . Veel pijnbomen zijn buitensporig gekapt voor hun hout , wat resulteert in hout uit jongere , onvolwassen dennen. Pine is zeer licht , maar sommige soorten zullen zwaarder dan anderen . De soort kan het verschil maken in welk project het hout wordt gebruikt voor , zo zacht dennen niet kan worden gebruikt voor het maken van gitaren , terwijl een harde dennen zoals digger grenen kan worden gebruikt om een gitaar lichaam succesvol te maken te maken.
< br > Voors en tegens van Fir Wood

Fir hout kan alle kanten op en zijn ideaal voor gebruik in de bouw of onwaardig en onwenselijk , afhankelijk van de soort . Douglas spar bossen zijn sterk en ideaal , met rechte korrels die het gevolg is van lange, rechte stammen zijn . Het hout is veerkrachtig en dus een favoriete keuze voor veel mensen in verschillende beroepen . De dichte nerf van het dennenbos maken het ideaal voor gebruik in de bouw , als zij een nagel goed en kan worden gebruikt voor vloeren , ramen , panelen , trim en deuren . Spar wordt ook gebruikt in multiplex van zowel hoge als lage kwaliteit .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-trees/1002093159.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.