Huis Tuin

Huis Tuin

De beste tijd om Redbuds Snoei

Snoei redbud bomen ( . Cercis spp ) om hun grootte en vorm te controleren , en om ze gezond te houden . Regelmatig snoeien verbetert boom uitstraling en versterkt tak structuur . Jonge bomen - die minder dan vijf jaar oud - moet worden gespaard van de snoeischaar , maar oudere bomen profiteren van jaarlijkse en eraan. Wanneer Snoei

Verwijder dode takken en takken in tijden wanneer de boom is het invoeren , of die uit kiemrust. Die tijden zijn in de late herfst , winter en het vroege voorjaar . Sapstroom is minimaal in deze tijden , en de boom is niet het gebruik van energie voor nieuwe groei of om knoppen in te stellen. Snoei levende takken pas nadat de boom de lente bloei voltooit .
Wat te

verwijderen van dode of stervende takken verwijderen moet de eerste prioriteit zijn. Deze takken kunnen insecten of ziekte die de rest van de structuur beschadigen haven . Redbuds doorgaans laag tot tak op de stam . Zodra de boom ten minste 10 meter al , verwijder de onderste ledematen te helpen verminderen de bush -achtige verschijning die lage takken hebben de neiging om te bevorderen . Verwijder takken die elkaar zijn gedraaid , die tegen elkaar wrijven of die groeien naar de binnenzijde van de boom . Deze acties verbetering van het uiterlijk en het verminderen van de kans op schade later .
Hoeveel te

Snoei takken snoeien tot op 1 /4 inch van de tak kraag - de verbrede voet van het been waar hij hecht aan de romp . Hierdoor kan de wond genezen snel . Het verlaten van een paar centimeter van de oude tak aan de boom resultaten in die sectie afsterven , waardoor de rest van de boom kan beschadigen door het creëren van een opening voor insecten , schimmels of ziekten . Bijzondere aandacht besteden aan de vorken of boom kruizen ; redbuds zijn gevoelig voor zwakke hout op deze punten . "V" - vormige vorken hebben meer kans om te breken dan "U" - vormige gewrichten, die steviger binden de twee takken .
Snoeien Gereedschap

Hand - snoeien scharen zijn prima voor ledematen die 1/2 inch diameter of minder. Takkenschaar een betere baan met minder inspanning op dikkere takken . Als ledematen grote diameter moet worden verwijderd , zag ze af met paring zagen gewapend met een grof mes.

Zijn Pine Trees Inheems in het noordoosten van de VS

? Bepaalde soorten pijnbomen zijn inheems in het noordoostelijke deel van de Verenigde Staten . Aangeduid als het noordoosten , is dit gebied bestaat uit Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 3 tot en met 6 en beschikt over variabele weer, maar inheemse dennen en hun cultivars tolereren de omstandigheden goed . Gebruikt voor verschillende doeleinden modelleren , Northeas

Meer dan ooit