Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Bomen >> Content

Hoe kan ik een Florida Cypress Trim

De cipres Florida is een groenblijvende boom die snelle groei ervaart , snel en ver verspreiden zijn bereik . Deze spreiding , hoewel een groot deel van de aantrekkingskracht van de boom , kan een aantal problemen in een gecontroleerde groeiende milieu. Samen met zieke takken , waardoor de takken uit te groeien tot gevaarlijke locaties, zoals nutsleidingen of over woningen vereist dat je de boom terugsnoeien iets waar nodig. Trimmen is niet moeilijk , maar er zijn een paar procedures die nodig zijn om ervoor te zorgen dat je effectief met het verwijderen bent , terwijl niet waardoor de boom blijvende schade . Wat je nodig hebt
Krijt
takkenschaar
snoeizaag
Verfroller met voorlijst
Latex snoeien sealer
Toon meer instructies
1 < p> Locate dode , zieke of gebroken takken aan de boom . Markeer de plaats van deze filialen door het markeren van een snijlijn aan de voet van het kantoor waar u van plan om het trimmen te voeren . Plaats de lijn aan de basis van de tak aan de zijde van de knoest die buiten de boomstam . De tak kraag is een kleine , gezwollen zoek gebied van hout aan de basis van de tak tegen de stam . Kopen van 2

Zoek elke gezonde takken die het creëren verspreiden problemen met de boom . Deze problemen omvatten takken die verstrikt raken in de nabijgelegen bomen , of beginnen te drukken tegen of over structuren . Mark snijlijnen met het krijt op deze branches ook. In plaats van het geheel verwijderen van de tak aan de basis echter, kan je je lijnen mid - tak plaatsen , snoeien het terug weg van de probleemgebieden in plaats daarvan .
3

Snijd kleinere takken , ongeveer 2 cm diameter of minder met een paar takkenschaar . Plaats de bladen van de schaar rond de tak op de gemarkeerde zaaglijn . Druk samen de handgrepen van de scharen, het sluiten van de bladen rond de takken en snij ze af langs de lijn .
4

Snijd een wig in de bodem van grotere takken die je volledig bent met het verwijderen van de lemmet van een stokzaag 6 centimeter op de tak van de tak kraag. Verleng de wig in de branche ongeveer een derde van de weg door . De wig zal de kraag van de tak te beschermen tegen schade door versoepeling van het gewicht van de tak als je knippen van de boom , waardoor het van versplinteren de kraag als u snijdt .
5

Snijd de grotere tak helemaal uit met de stokzaag , waardoor de snede 2 centimeter verder op de tak vormen de wig . Zag vanaf de top van de tak naar beneden tot de tak van de boom valt als u door te snijden. Verwijder de rest van de tak door te snijden langs de kraag op de tak kant tot die sectie valt ook weg .
6

Snijd de grotere takken die je alleen snoeien mid - tak door het doorzagen de vestiging op de gemarkeerde snoeien punt .
7

Stop de snede met een laag latex snoeien sealer . Breng de sealer met een verf roller aan een uitbreiding paal .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-trees/1002019179.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.