Huis Tuin

Huis Tuin

Soorten Kleine Evergreens

De meeste mensen denken van evergreens gewoon als pijnbomen en dergelijke, maar in werkelijkheid de term " evergreen" omvat alle soorten bomen en struiken die hun bladeren het hele jaar door te onderhouden . Kleine evergreens worden ook aangeduid als " dwerg " variëteiten en worden vaak gebruikt in sier modelleren . Evergreens zijn te vinden in groene bladeren en gekleurde blad types evenals in bloeiende en niet- bloeiende rassen , met ofwel breed- of naald - stijl leafing .
Naald Leaf Evergreens

Onder naald blad evergreens met groene leafing zijn de Globe Headed Arbor Vitae , een winterharde , dichte , ronde bal van een struik , en de hertog Garden Japanese Plum Yew , een drie meter hoge , lage verspreiden struik. De Hinoki Cypress biedt een aantal verschillende varianten met gekleurde naald leafing , zoals Blue Feathers , een piramidevormige heester met zachte naalden en blauw verven , en Baldwin 's Bonte , die groeit in een ovale vorm laag bij de grond en heeft roomwit getinte verlaat .
Broad Leaf Evergreens

Breed blad rassen zijn groene blad struiken zoals de Justin Brower Koreaanse Buxus , een langzaam groeiende drie -foot struik die dichte gebladerte biedt , en de Tide Hill Common Buxus , die groeit tot slechts één voet in de hoogte , maar breidt zich uit naar een vier- voet straal in de loop van de groei over een paar jaar . De Elegantissima Buxus is een gekleurde soort die een romig wit verven en stoerheid in koudere klimaten biedt . De inkberry Holly biedt een sub- species bekend als Jersey Knight als een groene soort blad , evenals een sub -type hybride genoemd Variegata , een gekleurd blad type met een onregelmatige witte strepen in heel donkergroen blad .


bloeiende Evergreens

Rosebay Rhododendron is een bloeiende soort evergreen met verschillende sub - soorten die komen in groen blad variëteiten , het aanbieden van delicate bloemen , variërend van roze tot lavendel en een assortiment van groene tinten . Onder de sub- soorten zijn de Chionoides , de Dora Amateis , de Roseum Pink , en de Nova Zembla . De Laurier van de berg is een favoriet onder de tuinders , met zijn weelderige begroeiing en prachtige bloemen . Sub - typen zijn de Massachusetts ( met rode en roze bloemen ) , de Peppermint ( met lichtblauwe bloemen ) , en de Sneeuw Drift ( met verrassende witte bloemen ) .
Niet bloeiende Evergreens

Niet- bloeiende evergreens komen in zowel naald blad en breed blad variëteiten . De Gold Splash Euonymus heeft goudgeel brede bladeren met zachte groene harten, terwijl de Russische Arborvitae biedt massa grond dekking met olijf groene naald bladeren . De Blue Star Juniper heeft blauwe stalen gekleurde naald bladeren met een maximale hoogte van drie meter , en de Japgarden Juniper heeft naald gekleurde bladeren in het prachtige blauw-groene arcering. Adams Naald is een stekelig, witte randen evergreen die van de Yucca soorten en gedijt in droge , zonnige plaatsen .

Vorherige Seite No
Wat zijn de snelst groeiende bloeiende struiken

? Bloeiende struiken zijn een prachtige aanvulling op het landschap rondom uw huis. Verschillende struiken bloeien in verschillende seizoenen , in de zomer , lente en herfst maanden. De bloemen zijn altijd een welkome aanvulling op uw gazon . Vandaag Onze samenleving houdt van instant bevrediging , en hetzelfde kan gezegd worden voor onze landschapsarchitectuur behoeften . Er zijn veel snelgroeien

Meer dan ooit