Huis Tuin

Huis Tuin

Landscaping Heesters voor Fencing

Als u geïnteresseerd bent in het toevoegen van privacy om uw woning bent , dan heb je waarschijnlijk beschouwd als het plaatsen van een schutting . Hoewel deze structuren te houden nieuwsgierige blikken op afstand , hebben ze niet altijd overeen met de reeds bestaande landschappelijke ontwerp van uw tuin . Om de privacy te behouden , terwijl het verbeteren van het uiterlijk van uw gazon , bent u misschien geïnteresseerd in het kweken van landschapsarchitectuur struiken . Vele variëteiten van deze struiken zijn beschikbaar , dus je bent zeker degenen die uw landschap ontwerp zal passen.
Struik Rassen

Het type landschap struik u gebruikt zal de totale uitstraling van de werf te bepalen. Met behulp van struiken voor privacy hekken wordt meestal aangeduid als een & quot; levende muur & quot . ; Enkele van de meest voorkomende vormen van privacy struiken omvatten Chinese hulst, buxus en Crimson Kaarsen camellia . Alle drie van deze planten bieden privacy vanwege de dikke bladeren en hoogte . Wanneer u beslist op welke struiken te gebruiken, bekijk de USDA Plant Winterhardheid Zone voor elke struik en haar groeiende eisen .
Lokale Laws

Typisch, lokale bouwvoorschriften bepalen welk type van schutting kunt u richten. Afhankelijk van waar u woont, kan de vereisten voor landscaping struiken variëren. Je moet altijd in overleg met uw stad afdeling van bestemmingsplannen en vergunningen voor het bouwen van een schutting of het planten van struiken om in te vallen als een hek . Bijvoorbeeld , de Indianapolis Department of Code Handhaving stelt dat alle landscaping struiken gebruikt in plaats van het schermen niet groter mag zijn dan 6 meter . Hoewel Indianapolis niet een vergunning nodig om landschapsarchitectuur struiken te installeren , kunnen andere steden die u nodig heeft om een vergunning te krijgen voorafgaand aan het planten van de struiken .
Overwegingen

Voordat u planten landscaping struiken , moet u eerst af te wegen de voors en tegens . Misschien is een van de grootste nadelen als het gaat om struiken is haar groeiende tijd . Als je struiken die in de vroege stadia van hun groei te kopen , kan het enkele maanden duren voor de struik om voldoende privacy te bieden . U moet ook rekening houden met het onderhoud van de groenvoorziening struiken , als deze planten voortdurend moeten worden gesnoeid en bewaterd voor een gezonde groei . Echter, als de groei van de tijd en het onderhoud zijn niet afschrikmiddelen voor u, dan landscaping struiken kan veiligheid, privacy en een aangename esthetische uitstraling toe te voegen aan uw tuin .
Buying Heesters

Voorafgaand aan aankoop landschapsarchitectuur struiken , moet je eerst meten uw tuin om te bepalen hoeveel planten je nodig hebt om te kopen. Na het verzamelen van deze metingen , ga naar uw lokale kwekerij en vraag of de kwekerij biedt bulk kortingen. Landscaping struiken kan ook worden gekocht via online kwekerijen ; Echter , zorg ervoor dat de kwekerij overnachtingen de planten om hun gezondheid te verzekeren .

Florida Bloeiende Heesters

Bloeiende heesters zijn de ruggengraat van elke tuin . Dit geldt vooral in warm - klimaat staten zoals Florida , waar het mogelijk is voor een aantal struiken om meer dan een bloeiende cyclus . Huiseigenaren in Florida hebben een breed scala van bloeiende struiken om uit te kiezen , afhankelijk van de Universiteit van Florida . Aardrijkskunde Florida varieert sterk in de geografie en het klimaat

Meer dan ooit