Huis Tuin

Huis Tuin

De beste planten voor hagen in het noordwesten van Florida

Het kiezen van struiken of kleine bomen te creëren hagen kan ontmoedigend zijn , vooral wanneer het kiezen van planten voor een gebied met wisselende groeiomstandigheden als dat de Florida Panhandle . Langs de Gulf Coast , de bodem is zanderig en ontdaan van voedingsstoffen , terwijl , op minder dan 40 mijl landinwaarts , zal een gezonde katoenvelden en acre vinden na hectare van rijke akkers waar groenten worden gekweekt . Deze mix van groeiomstandigheden presenteert een aantal uitdagingen aan hen die ervoor kiezen haagplanten .
Inheemse Azalea
Een informele azalea heg langs een stoep

Native azalea's zijn typisch zuidelijke . Als een bewijs van de zuidelijke tuinders ' de liefde van deze heldere bloeiende heesters , moet men alleen over de Panhandle van Florida te rijden tijdens hun lente bloeien seizoen. Azalea's op dit gebied zijn op hun best wanneer geplant in vruchtbare tuingrond met een pH-meting van 4,5 tot 5,5 , wat tips om de zure einde op de schaal . Een vochtige , goed gedraineerde grond is het beste. Azalea planten moeten worden gevestigd in de halfschaduw in plaats van de volle zon. Trim azalea struiken in een keurig gehouwen haag of plant ze samen , waar hun ledematen vermengen als ze volwassen sluiten , het creëren van een informele haag groeit 6 meter hoog .
Camellia
Roze camellia bloei

glanzende , donkergroene bladeren en winter bloeit stellen deze struik onderscheidt van alle anderen . Camellia groeit het best wanneer geplant in gebieden die zijn goed doorlatende , vruchtbare grond en 's middags schaduw . Deze struik groeit tot 12 meter hoog , zo niet gesnoeid . Gebruikt als een privacy hedge op onroerend goed lijnen in vele noordwesten Florida yards , de camellia fleurt sombere winterdagen met enkele en dubbele (afhankelijk van de cultivar ) bloeit in verschillende tinten van wit, roze en rood .

Florida Yew
Naalden van een taxus

Inheems in de regio , de taxus Florida is een perfecte keuze voor tuinders die graag een haag die zich gemakkelijk aanpast aan de groeiomstandigheden in het noordwesten van Florida . Florida taxus geplant dicht bij elkaar en mogen niet aangevinkt zal een lange, informele haag te vormen om te groeien . In het algemeen , deze langzaam groeiende struik /kleine boom bereikt alleen tussen 8 en 10 meter hoog met een verspreiden gewoonte en luchtige top die kan worden geschoren terug het creëren van een dichte haag , na verloop van tijd . Florida taxus geeft de voorkeur aan om te groeien in een gedeeltelijke tot volledige schaduw locaties in vruchtbare , goed gedraineerde grond .
Oleander
Pink oleander knoppen en bloeit

Oleander struik heeft lange , losse ledematen die groeien 15 meter hoog . Levendige tinten van roze en rood , evenals helder wit , en zachte crème -gekleurde bloemen bedekken de ledematen in de zomer. Oleander is een goede keuze voor de omwonenden van de Golf , want het is tolerant ten opzichte van de barre omstandigheden , zoals de volle zon , arme grond , zout spray en wind. Oleander is een favoriet van fictie auteurs voor zijn historisch gebruik als een gif . Vanwege de hoge toxiciteit niveaus van de oleander plant, groeien niet waar jonge kinderen spelen.
Yaupon Hulst

Yaupon hulst groeit in het wild in de bossen overal noordwesten Florida . Het is een zeer moeilijke plant, waardoor het agressief te worden geschoren in strakke vormen of lange , zeer netjes onderhouden heggen . De bladeren zijn klein , glanzend en donkergroen hele jaar . Deze struik verdraagt ​​voedselarme zandgrond , droogte en zee condities . Mag groeien tot volle hoogte , kan het te bereiken 15 meter hoog met de verspreiding van een kleine boom .

Hoe te snoeien Giant Lilac Struiken

Lila struiken gedijen goed in de juiste licht en de bodemgesteldheid , stijgende zo hoog als 30 meter wanneer de linkerzijde om te groeien op wil. Weten hoe je gigantische lila struiken snoeien is belangrijk als u wilt uw tuinaanleg blijven kijken goed onderhouden en netjes. Leer hoe u uw seringen snoeien en trimmen zonder ze te beschadigen , om een gezonde groei te stimuleren en te houden van de

Meer dan ooit