Huis Tuin

Huis Tuin

Bloeiende Kweepeer Informatie

De bloeiende kweepeer is een non -native bladverliezende heester die in staat van het omzetten uit eetbare vruchten . Vooral gebruikt als sierplant vanwege zijn bloemen , bloeiende kweepeer blijft een handzaam formaat , waardoor het geschikt is voor meerdere landscaping toepassingen . Bloeiend kweepeer past zich gemakkelijk aan verschillende omstandigheden , waardoor het een gemakkelijke struik groeien , merkt de Universiteit van Connecticut Plant Database .
Size

De ouder soorten bloeiende kweepeer groeit tussen de 6 en 10 meter , net als de Toyo - Nishiki hybride vorm . Echter , andere cultivars van de bloeiende kweepeer zijn ongeveer de helft van deze omvang . Onder hen zijn Cameo , Pink Storm , Texas Scarlet en Scarlet Storm . Ze groeien van 3 naar 4 meter hoog . Een nog kleiner type is de Low'n White hybride , die soms tops uit op slechts 2 meter hoog .
Features

Samengesteld uit vele stammen die produceren een verwarde kluwen van takjes en takken , komt de bloeiende kweepeer gewapend met stekels . De bladeren zijn glanzend en donkergroen , het verstrekken van de herfst weinig kleur omdat ze groene vóór het vallen van de struik blijven. De bloemen , die bloeien voordat de bladeren komt in maart of april , zijn er in verschillende kleuren , afhankelijk van de hybride . De vrucht is bitter en het best gebruikt in conserven. Het is gelijk in vorm aan een appel en eenmaal rijp zijn, is geschikt voor het maken van jam en gelei .
Gebruikt

Landscapers gewoonlijk tewerkstellen bloeiend kweepeer in een aantal van de sites die hebben een moeilijke tijd het ondersteunen van andere soorten, omdat de plant eigenlijk alleen een grote aantrekkingskracht bij de bloei in het voorjaar . Het is een nuttige struik voor groep aanplant , struik grenzen en als haag . Profiteer van de stekels en creëren barrières met de bloeiende kweepeer om uw eigendom te beschermen . Controleer de cultivar te leren als het produceert fruit of ontbreekt doornen . Sommigen, zoals Scarlet Strom , missen de stekels en zijn niet- vruchtlichamen cultivars .
Groeiomstandigheden

Inheems in China , de bloeiende kweepeer groeit in Noord-Amerika als sierplant in de VS ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 4 tot en met 8. De struik nodig volle zon tot overvloedige bloemen te produceren , maar groeit in de halfschaduw . Terwijl kunnen ontwikkelen in de meeste grondsoorten , de struik groeit het beste in een goed drainerende leem . Bloeiend kweepeer weerstaat droge omstandigheden eenmaal de plant grijpt . Licht snoeien na de struik bloemen helpt neerslaan van de groei van nieuwe bloei sporen , waardoor het aantal bloemen voor de komende lente toeneemt , volgens de Missouri Botanical Garden.

Hoe maak je een Hedge Wilt

U kan nodig zijn om een haag om het te verzwakken voor het verwijderen verwelken . U kunt ook om water te besparen door het drogen van uw haag en planten van iets anders. Verwelking een haag kan ook makkelijk als je in een droog klimaat waar u direct bedienen het water de plant krijgt te leven . Als uw heg ontvangt water van een irrigatiesysteem , gewoon stoppen met water geven . Echter, als uw he

Meer dan ooit