Huis Tuin

Huis Tuin

Struiken Ideeën & amp ; Foto's

Het kan een uitdaging om te komen met creatieve ideeën landscaping , terwijl het vermijden van de astronomische kosten die betrokken zijn. Basic landschapsarchitectuur heeft de neiging om een beetje generiek en saai , terwijl de meer glamoureuze landscaping een gat kan branden in je zakken . Vanaf 2011 kunt u echter tal van groenvoorzieningen websites beschikbaar voor landschapsarchitectuur en struiken ideeën , met inbegrip van foto's te vinden. Landscaping echt nog nooit zo eenvoudig geweest .
Shubbery en Landschap Water

De combinatie van planten en water kan een serene sfeer te genereren. Planten zorgen voor kleur en textuur , terwijl water biedt geluid en vloeibaarheid van beweging , waardoor het toevoegen van diepte en textuur aan uw landschap voor het ontwikkelen van een gesimuleerde paradijs .
Shrubbery en Stone Hedges

Omring uw struiken met stenen hedging. Maak een rand gemaakt van uw keuze steen . Dit zal elegantie toe te voegen , terwijl ook het behoud van de structuur voor uw struiken . Voor foto's, zie Resource .
Shrubbery en Bloemen

Entegrating bloemen in uw struiken is een klassiek idee. Rozen en seringen zijn een paar van de traditionele bloemen u kunt kiezen . In feite , kunt u een bloem in te uw wens. De bloemen mogen niet overheersen de struiken , maar gewoon verbeteren het.
Noah 's Ark

Als u een dierenvriend, overwegen om dieren vormen voor nog meer plezier en creativiteit. Beren , konijnen en leeuwen zijn een paar van de dieren vormen ontwerpers doorgaans gebruiken .

Hoe ver kan ik plant Bloeiende Kers Hedges

Voor het modelleren , struik kersen kan worden gebruikt als bloeiende hagen . Soorten zoals Nanking Kers ( Prunus tomentosa ) of Purpleleaf Sand Kers ( Prunus x cistena ) zijn winterhard als ver noorden als het zuiden van Canada . Nanking planten bieden een bonus door het produceren van eetbare kersen. Plantafstand De Universiteit van British Columbia adviseert het instellen van uw heg kers plan

Meer dan ooit