Huis Tuin

Huis Tuin

Kleine Bourgondië Heesters

Een contrapunt voor groen , een substantiële scheutje bordeauxrood opvalt in de tuin . Hoewel het waar is dat veel struiken hebben rode bloemen , niet de bloemen niet lang , dus het effect is slechts tijdelijk . Eén of meer wijn - rood of paars - doorbladerde struiken , strategisch geplaatst , lenen zowel architectuur en genoeg kleur in evenwicht wat anders een massa van groen , vooral op het hoogtepunt van de zomer , wanneer er relatief weinig bloemen staan ​​in bloei .
Japanse Berberis

Het op grote schaal aangeplant , maar netelige Japanse berberis ( Berberis thunbergii ) is beschikbaar in vele cultivars , maar één , atropurpurea Rose Glow , barst met gevlekte roze en magenta vroeg vertrekt elk voorjaar , die dan donkerder door de zomer om een diepe rood door val . Het is een dichte struik met hechte takken , en wanneer volwassen zal zijn ongeveer 6 meter hoog , maar je kunt houden getrimd tot een kleiner formaat. Het houdt van volle zon , en produceert een heldere rode bessen die op te hangen door de winter .
Ruby Lorepetalum

Ruby Lorepetalum is een groenblijvende struik die opzichtige nieuwe rode groei ontspruit elk voorjaar . Naarmate het seizoen vordert, zijn loof verduisterd om diep bordeaux door val . In het voorjaar , het bloeit ook met roze rand van bloemen die de takken lijn . Loropetalums groeien in zon of halfschaduw en verdraagt ​​droogte. Het zal rijpen tot 5 meter , die is compact voor een loropetalum , maar je kunt houden gesnoeid en gevormd naar uw wensen .
Redleaf Rose

De ongewone redleaf roos , Rosa glauca , is opmerkelijk voor zijn diepe rode bladeren met ondertonen van blauw- groen . In juni bloeit met licht geurende roze enkele bloemen . Het draagt ​​ook diep rode rozenbottels , of fruit , die zich vastklampen aan de takken door de val . Het zal breed uitgroeien tot 4 meter en slank stokken die boog te ontwikkelen en kan oplopen tot 5 tot 7 meter hoog . Net als andere rozen , accepteert snoeien om de grootte te beperken . Ook als andere rozen , het houdt de volle zon , maar gedeeltelijke schaduw verdraagt ​​. Het verdraagt ​​wind ook. De redleaf steeg behoeften vochtig goed gedraineerde grond .
Red Leaf Hibiscus

Net als andere hibiscus, kunt u rood blad hibiscus, of Hibiscus acetosella , beginnen uit zaad en transplanteren in de tuin na de kans op vorst voorbij is . Het is een tropische struik die tuinders waarderen om zijn diepe wijnrode bladeren die een groot deel zoals esdoorn bladeren zien . Paarse bloemen kunnen bloeien in de late zomer . Omdat tropische , het houdt de volle zon en vochtige tuingrond .

Samen met de rood blad , de hibiscus cultivar Kopper Koning staat alleen onder andere hibiscus , waarvan de bladeren zijn groen . Het heeft koper- rode bladeren met diep ingesneden lobben . Met zijn 12 - inch roze of witte bloemen die een bordeauxrode ogen in hun centrum hebben , bloemen Kopper King's zijn zo groot als die op andere hibiscus planten .

Blauwe Hydrangea Rassen

Verschillende vormen van de bigleaf hortensia ( Hydrangea macrophylla ) vertonen blauwe bloemen . Onder specifieke groeiomstandigheden , zal de ouder soort blauwe bloemen genereren . Groeit deze plant in zure grond zorgt ervoor dat de bloemen zijn blauw , terwijl het planten van een in een alkalische grond produceert roze tot lila shaded bloemen. Tal van cultivars van bigleaf hortensia betrouwbaar

Meer dan ooit