Huis Tuin

Huis Tuin

Goede Speldepunt Holly Wissels

Borduren Holly , een Chinese hulst cultivar , biedt heerlijke scherpe punten aan de uiteinden van de donkergroene bladeren en heeft diepe rode bessen . Vaak gebruikt als een haag of een stand- alone sier , heeft dit bijzondere hulst lage tolerantie voor koude en doet het het beste in USDA Zones 7 tot 9. Er zijn minder stekelige en meer koude -tolerante alternatieven voor deze cultivar .
Holly Opties

Voor degenen die moeten hulst , haag opties omvatten verschillende groepen . Japanse hulst cultivars zoals Compacta en Bijenkorf zijn korter dan de Speldepunt , met een gemiddelde hoogte van zes meter . Ze hebben blauwe of zwarte bessen , in plaats van de meer gebruikelijke rode . Japanse hollies kan zwaar snoeien tolereren , zelfs op de grond . De Meserve hybride hulst cultivars zoals Blue Girl and Blue Boy bieden uitstekende sierplanten met een piramidevormige groeiwijze . De meeste retailers aanbieden hollies voorzien van deze hybriden . Met meer oordeelkundig snoeien, kan deze hybriden ook worden opgeleid voor een haag.
Inheemse Holly

Kijk voor de inheemse struiken voor de beste koude tolerantie en gemakkelijk te onderhouden . Voor huiseigenaren op zoek naar winter rente met bladeren en bessen , inkberry beschikt hulst stevige blad kleur en donkere tot zwarte bessen met een hoog zoutgehalte en droogte weerstand. Deze struik kan worden gebruikt voor hagen en verdraagt ​​zware snoeien . Het is afkomstig uit Maine naar beneden langs de oostkust naar Florida en aan de overkant van de Golf kust tot aan Texas . Het is winterhard in USDA zones 4 tot en met 9.
Evergreen Opties

Voor degenen huiseigenaren niet gewijd aan hulst, groenblijvende haag opties omvatten het gemakkelijk gevonden levensboom cultivars . Emerald Green is een uitstekende hedge die zeer weinig snoeien en zorgeloos zorg nodig heeft . Voor de beste resultaten met een van de levensboom types , plant ze dicht bij elkaar , omdat ze de neiging om te groeien in een zuilvorm .

Compact Groenblijvende heesters

Compact struiken worden geclassificeerd als struiken die niet groter zijn dan 3-4 meter hoog groeien . Deze compacte struiken worden meestal gebruikt als direct modelleren tegen huizen voor traditionele landschapsarchitectuur . Compacte struiken kan ook worden gebruikt om hagen , schets tuin bedden en vele andere tuinwerkzaamheden landschappen maken . Kies altijd voor een compacte struik die kan g

Meer dan ooit