Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Heesters >> Content

Hoe maak je een Holly Bush Transplant

De heldere rode bessen en glanzende groene bladeren van de Amerikaanse hulst inluiden de traditionele winter vakantie seizoen . Deze kleine boom , samen met andere vormen van Ilex - de Latijnse naam voor hulst - maak aantrekkelijke siergewassen in het landschap . Af en toe een hulst plant zal de oorspronkelijke ruimte overwoekeren of het landschap ontwerp kan worden veranderd . Door zijn ondiep wortelstelsel , kunt u hulst transplanteren en verwachten dat het zich snel te herstellen in de nieuwe location.Things je nodig hebt
Schop
Compost
Mulch
Zware tuinhandschoenen < br >
Toon meer instructies
1

identificeren als de hulst is een groenblijvende ( Amerikaanse, Japanse en Engels hulst ) of een bladverliezende hulst die zijn bladeren in de herfst ( winterberry , possumhaw ) daalt . Transplant het type loofbos in het vroege voorjaar . U kunt groenblijvende soorten zowel in het voorjaar of in het najaar te verplaatsen . Kopen van 2

Graaf een gat in de nieuwe aanplant locatie die is 2 meter diep en zo breed als de bestaande Holly's breedte . Plaats een 3 inch laag compost in de bodem van het gat .

Doorgaan Goedkope 3 open tuinslang aan de basis van de bestaande hulst installatie 10 tot 15 minuten , tot de wortels en de omliggende grond worden grondig doorweekt. Laat het zitten voor ten minste acht uur of 's nachts om de grond los te maken .
4

Snijd een cirkel in de grond rond de hulst , 12 tot 16 centimeter van de sokkel. Plaats een scherpe schop zo diep mogelijk in de grond te drukken. Schommel de schop heen en weer door de hendel om de grond los te maken en doorsnijden wortels . Druk de schop hanteren over en aan til de hulst. Blijven werken rond de plant totdat het is volledig gratis .
5

de hulst van de grond getild en klop weg het grootste deel van het vuil van zijn wortels . Verplaats de hulst naar de nieuwe locatie en zet deze in het gat . Fan de wortels gelijkmatig . Vul het gat met vuil , aanstampen het neer regelmatig om luchtzakken te verwijderen .
6

Water de nieuw getransplanteerde hulst snel , weken de omliggende grond. Spreid een 1 -inch laag compost in een 1 meter omtrek van de basis van de plant. Spreid een 2 -inch laag mulch over de compost aan de bodem vocht vast te houden en de groei van onkruid te beperken .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-shrubs/1002092568.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.