Huis Tuin

Huis Tuin

Viburnum Tinus Problemen

Laurustinus ( Viburnum tinus ) ontwikkelt een rechtop - ovale vorm op de vervaldag ongeveer 10 tot 15 meter hoog en 8 tot 12 meter breed . Deze breedbladige groenblijvende tarieven beste in Amerikaanse ministerie van Landbouw stoerheidsstreken 7b tot en met 10 , de beste waar de temperatuur nooit onder 10 graden Fahrenheit . Overwinteren Problemen

Michael Dirr van de Universiteit van Georgia merkt op dat zelfs in de winter met temperaturen tussen de 0 tot 15 graden Fahrenheit , kunnen sommige Laurustinus struiken oneffen of ernstige tak die- back te ondersteunen . Als val vorst optreden te vroeg , jongste tak en bladgroei neiging toe te geven aan koude .
Plagen

algemeen plagenvrije , Laurustinus neigt te worden opgegeten door hongerige herten en viburnum kevers (vooral in het noordoosten en andere insecten schaal verschijnen als de struik wordt benadrukt door droogte , wat de voeding arme bodems of te weinig zonlicht .
Ziekten

Dirr merkt op dat laurustinue is over het algemeen vrij van de ziekte betreft . betekent echter zelden bezwijken voor plotselinge eiken dood , kroongal , anthracnose , Botryosphaeria kanker en verwelkingsziekte Verticillium . Andere kleine gebladerte ziekte hinder onder valse en echte meeldauw .

Hoe een Overwoekerd Ligusterhaag Shape

Een ligusterhaag is een effectieve en esthetisch verantwoorde manier om privacy te creëren in uw tuin . Echter , als ze niet goed getrimd , een ligusterhaag suggereert om toeschouwers dat het pand het verbergt is net zo slordig als het is . Maar het hoeft niet veel werk te nemen om een ligusterhaag terug te keren naar zijn oude glorie. U hoeft enkel een scherpe snoeischaar en oog voor symmetry.Thi

Meer dan ooit