Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Heesters >> Content

De grootte van een Mirte

rouwbandmirte zijn veelzijdig bladverliezende heesters , groeit aan een verscheidenheid van hoogtes , afhankelijk van de soort en cultivar . Rouwbandmirte gebrek tolerantie voor zeer koude klimaten , groeien uit Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zone 6 - omvat staten als Connecticut , Kentucky en Kansas - in de warmere zones . Als kleine , deze struik dient als bodembedekker ; die zo groot als 20 voet functie als privacy schermen . Kleine rouwbandmirte

Lagerstroemia indica " Delta Blush " is een zware bloei diverse rouwbandmirte die niet groter zijn dan 18 centimeter groeit . Delta Blush genereert roze bloemen . Het kleine formaat maakt het gebruik ervan als een kuipplant voor terrassen , alsook voor aanplant langs stichtingen en in rotstuinen . Groeien tot zo klein als 9 centimeter , Lagerstroemia " Lafayette " is geschikt voor opknoping manden. Lafayette heeft witte lavendel bloemen die bloeien van eind juni tot in september .
Medium rouwbandmirte

Met Lagerstroemia " Victor " als een informele haag of solitair . Het groeit tussen de 3 en 6 meter , is voorzien van donker - rode bloemen en heeft rood - bruine schors. Zijn loof wordt tinten van geel en rood in de herfst. Briljante rode bloemen gemarkeerd door gele centra zijn een hoofdbestanddeel van Lagerstroemia "Land Red . " Dit krip mirte cultivar rijpt tussen de 4 en 10 meter hoog , met bleke oranje - gele bladeren vallen . Net als de meeste rouwbandmirte , Country Red gedijt in volle zon.
Medium Tall rouwbandmirte

Lagerstroemia " Tonto " is betrouwbaar winterhard tot USDA zones 6 en 7a , maar in die zones soms sterft op de grond voordat ze terug in het voorjaar. In zone 7b en in warmere zones , de bovenste overleeft de winter . De bloemen op Tonto zijn fuchsia , de bladeren vallen is kastanjebruin en Tonto groeit tot 11 meter. Lagerstroemia indica " Muskogee " groeit tot 12 meter , met lavendel bloemen in clusters tot 10 centimeter lang . Muskogee de hoogte maakt het geschikt als solitair , informele haag of scherm .
Heel lang rouwbandmirte

Lagerstroemia " Yuma " is in potentie 20 meter hoog . Yuma beschikt over resistentie tegen meeldauw , een veel voorkomend probleem met rouwbandmirte . In het diepe zuiden , Yuma is niet moeilijk om te groeien als een kleine boom . Yuma bloemen tijdens de maanden juli tot september , het produceren van lavendel bloemen van verschillende tinten . De bladeren van Lagerstroemia " Natchez " verandering van donker groen naar rood en oranje in de herfst . De bloemen zijn wit , bloeien van juli tot de herfst begint. Natchez , vooral in de warmere zones zoals 8 en 9 , kan groeien tot 21 meter hoog , met een vergelijkbare breedte .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-shrubs/1002019017.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.