Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Planten >> Content

Sedum Soil Types

< p > Sedum is een winterharde , groenblijvende plant die neigt laagblijvende te zijn . Het is praktisch ziekte- en ziektevrij , waardoor het ideaal is voor veel tuinen en landscaping toepassingen . De waaier van kleuren beschikbaar is en de bodem is het kunnen groeien in maken sedums een veelzijdige plant .
Ideaal Soil

sedums voorkeur losse, goed gedraineerde grond . Dit type van de bodem maakt de wortels van de sedum om gemakkelijk verspreid en biedt voldoende vocht zonder te verdrinken de wortels . Slecht gedraineerde bodem kan problematisch zijn .
Andere Bodems

sedums zijn droogte tolerant . Ze kunnen groeien in bodems waar weinig vocht is van nature aanwezig is of waar weinig regen valt . Ze kunnen ook groeien waar weinig aarde al bestaat , zoals in spleten in de rotsen en langs de grenzen van de bedden .
Gebruikt

Door de diversiteit van bodemsoorten sedums kan gedijen in , worden ze vaak gebruikt als bodembedekker , zoals planten in rotstuinen en als bladbemesting rente boven op rotswanden . De bladeren voegen weefselrente het hele jaar door . Bladeren en bloemen geven kleur belangstelling .

From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-plants/1002131129.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.