Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Planten >> Content

Evergreen haagplanten

Groenblijvende heesters en bomen zinvol voor het maken van hagen , omdat ze behouden hun bladeren het hele jaar door en geven een haag vorm en inhoud , ongeacht het seizoen . Gevarieerd evergreens goed als hagen , waaronder die met vernaalde loof en die van de breedbladige ras . Een kenmerk van deze struiken is dat ze moeten vatbaar te snoeien om zo tuinarchitecten hen kan vormen tot hagen . Buxus

Het tweede deel van de Latijnse naam van buxus ( Buxus sempervirens ) betekent altijd groen . Een inwoner van Europa en Azië , buxus dient als een haag naast het feit dat geschikt is als een stichting planten en specimen soorten. Buxus gekweekt in de volle zon heeft meer takken en is dikker dan wanneer geplant in de schaduw . Buxus weerstaat snoeien , maar snoeien is het beste na elke dreiging van vorst gaat in het voorjaar , volgens de Missouri Botanical Garden. De bijna 200 hybriden van buxus omvatten vele die geschikt voor hagen zijn .
Chinese Hibiscus

Alleen in de warmte te vinden in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 9 tot en met 11 is de Chinese hibiscus ( Hibiscus rosa - sinensis ) geschikt voor een haag. De soort groeit tot 10 meter in de tropische delen van Azië. Het maakt een interessante hedge omdat het beschikt over glanzend wintergroen blad en produceert grote bloemen - tot 8 cm breed - het hele jaar door . Chinese hibiscus is gevoelig voor kou en droogte en vereist een site met enkele bescherming tegen de wind . Chinese hibiscus bloemen trekken verschillende soorten vlinders en soorten kolibries .
Colorado Spruce Glauca Globosa

De blauw - groene naalden van de Colorado spar ( picea pungens ) cultivar Glauca Globosa zijn dezelfde kleur als de ouder soort . Colorado spar groeit tot boom grootte in het wild, maar dit dwerg hybride bereikt een hoogte van slechts 3 tot 4 meter , waardoor het ideaal is voor een haag. Glauca Globosa voorkeur zure , vochtige grond in de volle zon. De cultivar is een koele klimaat soorten , best groeien van Amerikaanse ministerie van Landbouw zones 2 tot en met 7 . Deze hedge evergreen heeft een natuurlijke afgeronde vorm , maar de bovenkant is plat .
Anglojap taxus Taunton < br >

Snoeien niet faze de Taunton cultivar van Anglojap taxus ( Taxus x media) , een groenblijvende soorten geschikt voor hagen . De hybride groeit tot 4 meter hoog maar heeft een breedte tot 6 meter . De groenblijvende naalden zijn donkergroen en hebben een afgeplatte uiterlijk. Taunton heeft de mogelijkheid om te groeien in de schaduw , die u toestaat om een haag , ondanks de zon te creëren. Een van de voordelen is dat het staat op om zo koud als die gevonden in Amerikaanse ministerie van Landbouw zone 4 . Taunton is weinig onderhoud en heeft weinig ernstige schadelijke insecten te doorstaan.


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-plants/1002091884.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.