Huis Tuin

Huis Tuin

Tall Grassen voor Privacy

Verschillende soorten grassen groeien hoog genoeg voor gebruik als een privacy-scherm , geplant langs eigendom grenzen. Enkele van deze grassen voorzien extreme winterhardheid , zoals veel hagel uit warme klimaten . Samen met het verstrekken van privacy , veel van deze grassen hebben sier kwaliteiten , zoals kleurrijke bloei en bladeren die verschillende tinten te zetten in de herfst of winter . Switchgrass

Switchgrass ( Panicum virgatum ) wordt geleverd in een cultivar genaamd Badlands , geschikt voor de privacy schermen in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 5 tot en met 9 . Aantrekkelijk omdat zijn groene blad bladen hebben paarsachtig tips , Badlands groeien zo groot als 5 meter. Het werkt het beste in de volle zon plaatsen , groeit in vochtige tot middelgrote natte ruimtes. Dallas Blues is een switchgrass die groeit tot 6 meter , met blauw- groen blad , dat gaat te bruinen in de winter. Dallas Blues, geschikt voor zones 5 tot en met 9 , heeft zaad pluimen die laatste in de winter , waardoor vogels iets te eten.
Heel lang Species

Giant Miscanthus ( Miscanthus floridus ) groeit 15 meter hoog , door Floridata.com omschreven als " groot en robuust . " de bladeren kunnen een lengte van 3 meter bereiken , waardoor deze soort meer dan in staat om de privacy te creëren . Inheems in Japan , reuze miscanthus verdraagt ​​natte gronden en groeit tussen USDA zones 5 tot en met 9 . Plume gras ( Saccharum ravennae ) vormt klonten zo breed als 6 meter, met het gras rijpen 12 meter hoog te zijn . Pluim gras , voor de zones 5 tot en met 9 , werkt op droog tot normaal vocht gebieden . Het is van Afrikaanse en mediterrane afkomst , het ontwikkelen van kleurrijke pluimen zolang 24 centimeter in de herfst.
Cold Hardy Grassen

Prairie Sky is een switchgrass winterhard USDA zone 4 , groeit tot 6 meter in de zon of halfschaduw . Prairie Sky wordt geel in de herfst en bruin in de winter , een schril contrast met de poeder blauwe lente en zomer kleuren. Smal groen blad met zilverkleurige randen benadrukt Miscanthus sinensis Sarabande , een gras winterhard tot zone 4 . Sarabande groeit tussen de 4 en 5 meter hoog tussen USDA zones 4 en 9 . Sarabande groeit goed in een verscheidenheid van bodemtypen , waaronder zware klei.

Meer Grassen voor Privacy

Giant riet bamboe ( Arundinaria gigantea ) is een inheemse gras geschikt voor schermen die groeit zo ver noordelijk als zuidelijk delen van de staat New York . Groeit tussen 5 en 12 meter hoog , gigantische riet bamboe creërt een dik scherm wanneer geplant in vochtige plaatsen in de volle zon . Gebladerte Giant riet bamboe zal zijn evergreen in warmere gebieden , maar komen uit de fabriek in koudere gebieden . Gracillimus is een cultivar van siergras dat vochtigheid en warmte weerstaat , waardoor het een optie voor warme klimaten . Gracillimus groeit tussen de 4 en 7 meter hoog .

Hoe te Landschap Met Pioenen

Pioenen zijn langlevende vaste planten ; sommige soorten leven zolang 50 jaar . Pioenen zijn geschikt voor een aantal scènes , waaronder cottage tuinen , eeuwigdurend borders , bostuinen , schaduw tuinen en langs voetpaden , trottoirs en hekken , afhankelijk van de soort . De verschillende soorten en hun cultivars geven een verschillende mate van winterhardheid . U kunt verschillende soorten pioen

Meer dan ooit