Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Terrassen >> Content

Cold Hardy Patio Plants

De wintermaanden kan lijken nogal grijs als het gaat om landschap , maar er zijn planten die heel goed doen als het koud is . Denk niet dat alleen omdat koud weer komt dat je niet kunt genieten van een mooi landschap. Winter jasmijn , amaryllis bloemen en pygmee bamboe zijn een paar planten die winterhard zijn . Plant deze in containers en plaats ze op uw terras voor een splash van kleur en aantrekkingskracht . Winter Jasmijn

Winter jasmijn maakt een mooie aanvulling op uw terras planten en is winterhard . Het is in feite de meest winterharde jasmijn . Het is een klein ingeterpte plant, groeit tot 2 meter hoog , met gebogen stengels. Het draperen stengels maken deze plant aantrekkelijk en uniek in patio containers. De bladeren kunnen vallen na een vorst , maar de stengels blijven groen , waardoor het een groenblijvende uiterlijk. Winter jasmijn produceert kleine , gele trompet bloemen begint al in januari en duurt tot maart . Winter jasmijn doet het goed in zowel zon als schaduw , dus plaats hem waar u het meest aantrekkelijk op uw terras .
Amaryllis Bloemen

Amaryllis bloemen worden gekweekt uit bollen en bloeien ze overal van december tot juni. Zij bieden een pop van kleur voor uw terras tuin , zelfs tijdens de koudere maanden . Plant de bollen in een voedzame potgrond acht weken voordat u wilt dat ze bloeien. Volgens de Amaryllis website , deze bloemen zijn er in " verschillende tinten van rood , wit, roze , zalm en oranje . Er zijn ook vele gestreepte en veelkleurige variëteiten , meestal een combinatie van de kleuren roze of rood met wit. " Amaryllis bloemen kunnen binnen of buiten worden gestart. Water de geplante bollen spaarzaam en het verhogen van uw water geven wanneer stengels gaan verschijnen en verhogen water geven wanneer de bladeren en bloemen verschijnen .
Pygmy Bamboe

Pygmy bamboe is een klein ras die kunnen worden geplant in containers. Volgens de Stokes Tropicals website , pygmee bamboo " doet grote in containers. " De kleine , compacte bamboe zorgen voor een interessante plant voor uw terras tuin en maak een kleine bamboe struikgewas in de pot . Pygmy bamboe is winterhard , dus het ziet er nog steeds aantrekkelijk, zelfs tijdens de wintermaanden . Volgens de achtertuin tuinman website , pygmee bamboe produceert medium groene halmen met paarse tips. Een tot twee takken komen uit elk knooppunt . De bladeren zijn waaiervormig , ongeveer 3 centimeter in lengte en een medium - groene kleur . De bamboe is een groenblijvende , wat betekent dat het behoudt zijn groene kleur in de wintermaanden .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-patios/1002018577.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.