Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Terrassen >> Content

Hoe maak je een Pebble Patio Lay

Patio's maken een ideale plek om familie en vrienden te vermaken in uw buitenruimte . U kunt een natuurlijke en decoratieve patio die uw natuurlijke omgeving een aanvulling op het gebruik van steentjes maken . Een kiezelsteen patio afvoeren goed en is gemakkelijk te onderhouden . Omdat steentjes komen in een grote verscheidenheid van texturen en kleuren, kunt u een patio stijl die goed zal werken met de rest van de buitenkant van uw huis te bereiken . Pebble patio's lenen zich voor interessante vormen als de steentjes elke dug-out ruimte die u maakt voor hen zal vullen . Wat je
Touw
Schop
Zand
Landscaping Edger blokken en boog rack
Sabotage
Toon meer instructies
1 < p nodig > Selecteer een ruimte in uw tuin om de patio te lokaliseren en lay-out van een touw om de omtrek van de patio vormen. U kunt een rond , ovaal, vierkant of een andere vorm die u kiest te maken. Kopen van 2

Graaf de ruimte binnen het touw tot een diepte van 8 inch met behulp van een schop. Vul de dug-out ruimte met 2 centimeter zand .
3

Plaats landschap Edger blokken end to end rond de rand van de dug-out ruimte. De bodem moet vlak rusten op laag zand .
4

Vul de resterende diepte van de ruimte met kiezels . Rake over het oppervlak met een boog hark nivelleren de steentjes .

Verpak beneden het oppervlak van de kiezels met een tamper 5 . Sla op de oppervlakte van de steentjes in een nog op en neer beweging totdat je naar beneden het hele terras oppervlak hebben ingepakt .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-patios/1002018477.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.