Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Basics >> Content

Hoe bouw Behoud Steps

Erosie is een plaag op elk hellend deel van een tuin of achtertuin . Zelfs als de kalende vuil is gezaaid , de gevoelige aard van het gebied maakt het onbruikbaar ruimte eigenlijk . Een keermuur en stappen, maar kunnen beide schragen erosie , en geef mensen de toegang tot de ruimte, of om over te steken , of om koffie te drinken op een terras tafel op een brede " stap." Dit is wat je nodig hebt
druk behandeld hout palen en planken
Hammer
Zware timmerwerk nagels
Level
Troffel
Toon meer instructies
Voorbereiding
1

Cut posten , zoals druk behandeld hout , de lengte van de breedte van de trap . De aanbevolen trap breedte is 8 meter. Er moet al het begin van een keermuur te zijn , met een sectie verwijderd voor de toevoeging van de trap . Kopen van 2

Leg het eerste bericht , de " riser ", achter en in de rand van het behoud muur. De palen zijn 4 inch bij 4 inch stukjes hout , horizontaal op de grond gelegd .
3

Dig 8 centimeter achter de eerste riser zodat het terrein vlak is met de bovenkant van de riser . Vul het gebied achter de riser met vuil en aanstampen totdat het stevig.
Eerste Tread en Tweede Riser
4

Op een vlakke ondergrond , maken de eerste loopvlak , dat is wat de voetsteunen op , door nagelen samen drie posten . Hoek spijker door twee tegelijk , om te verbinden de drie .
5

Plaats het loopvlak op de top van de optrede en de vlakke ondergrond achter. Hamer een teennagel door de voorkant van het loopvlak , in de riser .

Dig 6 4 inch , althans , achter het loopvlak . Vullen de ruimte met vuil en aanstampen tot firma , zodat het op gelijke hoogte met de bovenkant van het loopvlak .
7

Stel de nieuwe riser boven op de vaste grond , direct achter het loopvlak .

Side boards
8

Snijd de zijpanelen , met de afmetingen 2 cm bij 6 cm , van behandeld hout .
9

Snijd de planken zodat de bovenkant van elk niveau met de bovenkant van de hoogste stijgbuis . Snijd de uiteinden van de planken gelijk met de berichten op de keermuur .
10

ander stuk van 2 inch Cut van 6 inch behandeld hout om de ruimte tussen de nieuwe dressoir en de grond te vullen . Het proces herhaalt .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-basics/1002091706.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.