Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te halen planten voor een Plan van het landschap

Degenen die toegang hebben tot meer geavanceerde ontwerptools hebben hoeven zich geen zorgen over het tekenen planten voor een landschapsontwerp , zoals veel CAD- programma's worden geleverd met een optie om een ​​symbool voor elke plant te creëren . Voor degenen die minder gedetailleerde eisen of die willen hun eigen zelfgemaakte plannen maken , tekenen planten wordt het een relatief eenvoudig proces dat gemakkelijk kan worden uitgevoerd met een beetje voorbereiding en een paar tools . U kunt dezelfde informatie toe te voegen een ontwerp programma biedt , samen met gedetailleerde installatie symbolen , maar het proces duurt iets langer door hand.Things je nodig hebt
Grafiek papier
Ui - huid papier
Gekleurde pennen of potloden
Meetinstrument
Schaar
Toon meer instructies
1

Beschouw het tijdsbestek waarbinnen u wilt werken . Normaal gesproken moet een landschapsplan te dekken 3 tot 5 jaar . Wijzigingen kunnen langzaam worden gemaakt in de tijd om kosten te besparen , of allemaal tegelijk . Kopen van 2

Maak een main landschapsplan pagina uitgevoerd . De pagina moet bezienswaardigheden van het gebied dat u wilt landschap en geven de grenzen van het gebied op te nemen . Het plan moet de metingen van het gebied op schaal mee . Gebruik ruitjespapier om uw schaal gemakkelijk toe te passen maken .
3

Wijs een schaal om uw symbolen. De schaal die u kiest zal afhangen van de grootte van het papier en de hoeveelheid details die u wenst te tonen . Als bijvoorbeeld 1 voet ( of 12 inch ) geeft 1 inch op papier , een symbool voor een 6 - inch -eenheid doen afmeting van 1/2-inch voor gebruik in de tekening.
4

Wijs basisvormen en symbolen om de planten in uw plan. Gebruik bijvoorbeeld cirkels van verschillende grootte om bomen en struiken , een Y-vorm vormen voor het verspreiden van bodembedekkers en een ster of een sterretje vorm voor siergrassen .
5

Maak een uniek symbool en /of vorm voor elke soort of cultivar van planten in uw plan . Gebruik kleur of een ontwerp te maken tussen planten als u ervoor kiest om hetzelfde symbool voor verschillende planten hergebruiken. Met behulp van de bladvorm , tak vorm of bloem kleur binnen uw symbool kan dienen als een herinnering en geven een beter beeld van de manier waarop de planten kunnen visueel samenwerken .
6

de verspreiding en de hoogte van elke van uw planten . Baseer het symbool grootte op de verspreiding van de volwassen plant . Voor kleinere planten en bloemen , kunnen huiseigenaren een 4 - inch spread aannemen ; voor middelgrote installaties , te beginnen met een 6 -inch spread . Volwassen struiken kan een spreiding van verscheidene voeten hebben .

Knip 7 uit plantaardige symbolen om gemakkelijk te verplaatsen en te manipuleren planten in uw plan . Als alternatief zonder losse stukken , maak een laag van de ui - huid of andere transparante papier om uw belangrijkste landschapsplan overlay . Breng wijzigingen en aanvullingen op de overlay totdat u uw ontwerp af te ronden .

Traditionele Rose Trellises

Tuinders die willen de schoonheid van hun landschap te verhogen rozen toe te voegen vaak aan hun collectie van groen en andere bloemen . Klimrozen kan een mooie aanwinst voor een werf zijn, vooral wanneer goed opgeleid op een traditionele latwerk . Leivorm Door de kunst van leivorm , kan klimrozen worden opgeleid plat te groeien tegen een gebouw of hek. Naarmate de wijnstokken groeien , worden z

Meer dan ooit