Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te corrigeren van de pH van de bodem

pH van de bodem meet de hoeveelheid waterstof -ionen in een bodem - de term pH staat voor ' potentieel van waterstof . " De pH-schaal gaat van 0 tot 14 aangeven of de bodem zuurder of meer alkalisch . Een lezing van 7,0 is neutraal en betekent dat de bodem in balans is tussen de zuurgraad en alkaliteit . Waarden boven 7,0 duiden op een meer alkalische bodem; metingen lager dan 7,0 duiden op een meer zure grond . Verschillende planten gedijen in bodems met verschillende pH factoren . In bepaalde gevallen kunt u de pH van uw bodem te veranderen, zodat u bepaalde typen plants.Things Je
Bodemanalyseset nodig kan groeien
gebluste kalk of agrarische kalksteen
strooier
Rototiller
Zwavel
Toon meer instructies Heb Bepaal pH
1

Test uw bodem met een kit om zijn huidige pH-niveau te identificeren. Volg de specifieke instructies voor uw kit . Kopen van 2

Bepaal de pH van de bodem die het beste is voor de planten die u wilt groeien . Bepaal of de bodem van uw tuin is te zuur of alkalisch voor deze planten .
3

Wijzig pH van uw bodem langzaam over meerdere seizoenen te voorkomen dat over - corrigeren , die gemakkelijk wordt gedaan . Test uw bodem ieder jaar voordat wijzigingen in uw grond zuurder of alkalisch te maken.
Raise pH
4

toevoegen gebluste kalk of agrarische kalksteen om uw grond om het te maken meer alkalisch . Volg de aanwijzingen op de zak of de container om de juiste hoeveelheid te bepalen per vierkante meter toe te voegen .
5

Breng de kalk of kalksteen met een spreider of rototiller . Vermijd het gebruik van het op het gras dat is verwelkt of bedekt is met ijs .
6

Water de bodem na toepassing van het additief. Zorg dat er geen kalksteen is links op de top van het gras , als je het daar toegepast .
Lagere pH
7

zwavel toevoegen aan de bodem om het zuurder maken . Zwavel kan worden verkocht als rots zwavel , boerderij zwavel of afstoffen zwavel .
8

toevoegen 1.2 oz . zwavel per vierkante meter als je zandgrond . Voeg 3,6 gram zwavel per vierkante meter voor de andere gronden . Meng het grondig in de grond met een helmstok .
9

Wacht tot de behandeling van zwavel door te voeren. Deze macht duurt maanden , omdat de microben in de bodem eerst moeten breken de zwavel voordat een verandering van de pH kan plaatsvinden.

Installeer Informatie voor Drain Tile Materialen

Een eenvoudig drainagesysteem kan de gezondheid en het uiterlijk van uw tuin te transformeren . Het installeren drain tegels , grind en andere materialen die nodig zijn te maken van een systeem effectief is eenvoudig. Deze doe-het - zelf-project vraagt ​​om fundamentele instrumenten en zorgvuldige metingen om te zorgen het systeem is geschaald in verhouding tot uw tuin en schuin zodat het water za

Meer dan ooit