Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Landschap materialen te berekenen

Landscaping materialen zoals schors , rock en bodembedekkers kunt uw tuin gemakkelijk te onderhouden en mooi het hele jaar door te maken. Landschap doek en andere items die helpen om onkruid omlaag onder uw landschapsarchitectuur worden vaak verkocht door de vierkante meter , terwijl vulmaterialen verkopen door de kubieke voet of kubieke meter . Gebruik geometrische basisvormen op het plein en kubieke oppervlakte van elk deel van uw tuin te vinden. Als het materiaal dat u wilt verkoopt door het pond in plaats daarvan , vraag de winkelier hoeveel kilo gelijk aan 1 kubieke voet , of kijk specifications.Things de fabrikant U zult
String
Yard staken Meetlint
nodig afplakband
Permanent marker
Calculator
Toon meer instructies Heb Lay Out de Geometry
1

Verdeel het gebied dat u wilt landschap in geometrische basisvormen , zoals zoals vierkanten, cirkels , ovalen , rechthoeken en driehoeken . Halve of kwart - cirkels en ovalen zijn prima, ook.

Plaats kopen van 2 een werf staak op elke hoek van elke vorm , en bind touwtjes van het spel om het spel totdat elke vorm wordt geschetst . Voor cirkels markeren de vier punten die de kwartalen van de cirkel en het centrum te maken. Voor ovalen , maken gebruik van dezelfde methode , maar zorg ervoor dat het midden van de langste afstand over de lengte van het ovaal en de kortste afstand over de breedte te markeren .

Meet 3 van de lengte van elke snaar . Zet alle metingen aan de voeten , in plaats van feet en inches . Bijvoorbeeld 3 cm bedraagt ​​0,25 meter. Verdeel het aantal cm bij 12 aan het decimale equivalent krijgen .
4

Schrijf de meting op een stuk tape met een permanent marker . Plak de tape op de snaar zodat u weer aan de meting kan verwijzen .
Bereken oppervlakte en volume
5

Bereken de grondoppervlakte voor elk van uw rechthoekige of vierkante vormen door de lengte vermenigvuldigen met de hoogte . Dit is de vierkante meters voor platte punt metingen zoals erosie doek of bedekking van het zaad .
6

Vermenigvuldig de straal van uw ronde of halfronde gebieden zelf (bijvoorbeeld een 4 - voet - radius cirkel zou zijn 4 maal 4 ) , en het resultaat te vermenigvuldigen met 3,14 . Dit is de vierkante meter ruimte voor een volledige cirkel . Verdeel het antwoord door twee halve cirkels of vier voor de halve cirkels .
7

Volg de cirkel formule voor ovale gebieden , maar in plaats van een straal te vermenigvuldigen met zijn eigen waarde , het meten van de straal op de langste en kortste punten van het ovaal en vermenigvuldig deze samen .
8

vermenigvuldig de basis van elke driehoek gebied door de hoogte , dan delen door twee voor de driehoek van vierkante meters .
9

Vermenigvuldig het gebied van elke vorm door de diepte van het landschap materiaal om de kubieke beeldmateriaal (volume ) van de landschapsarchitectuur materialen die u nodig hebt. Landscaping stenen kunnen overal 1-6 cm diep zijn. Andere materialen algemeen binnen dit bereik vallen zo goed, dus je figuur voor de berekening van de kubieke meter moet tussen 0,083 en 0,5 .

Zal Pine Needles Hurt My Lawn

? Terwijl dennennaalden bieden natuurlijke mulch voor thuis tuinen , ze hebben ook mogelijk schadelijke effecten op de bodem . Tuinders kan nodig zijn om naar te kijken voor invloed dennennaalden op het grasveld om te beoordelen of ze meer nuttig of schadelijk . Problemen Wanneer gebruikt overmatig als mulch , dennennaalden kan zuurgehalte van de bodem te verhogen . Dit is gunstig voor sommige

Meer dan ooit