Huis Tuin

Huis Tuin

Landscaping Ideeën gebruik Leisteen

Leisteen is een duurzame steen die zacht aanvoelt . Oorspronkelijk werd het alleen gebruikt voor gebouwen , maar het is ontdekt dat leisteen is een geweldig medium voor landschapsarchitectuur , als goed. Leisteen wordt gebruikt om mooie outdoor loopbruggen, wanden, plinten , terrassen, bankjes , watervallen , trappen en opritten maken . Lei Loopbrug

Welkom bezoekers met een leistenen wandelpad dat leidt naar uw deur . Loopbruggen kan waarnemers begeleiden in uw tuin . Een lei gang kan op hellingen waar het anders moeilijk zou kunnen lopen . Aangezien leisteen sterk en duurzaam, zal je geen zorgen te maken over het vervangen van het voor de komende jaren.
Slate Muur

Leisteen muur landschapsarchitectuur helpt verdelen lager gelegen gebieden , zoals terrassen , opritten en erven . Als er een heuvel waar uw tuin stopt en de stoep begint , kan een leisteen muur helpen scheiden de twee . Een patio die lager is dan uw tuin kan worden omgeven door een leisteen muur . Als uw terrein glooit in uw oprit , scheiden de twee met een leisteen muur . Dit kan visuele aantrekkingskracht te bieden, terwijl een doel dienen .
Slate Border

Slate grenzen zijn net als leisteen muur landschapsarchitectuur . Het doel is om een deel van het landschap van elkaar scheiden . Een leisteen grens kan een werf scheiden van een bloem bed , of kan worden gebruikt om een ​​boom . Een grens ook kan worden gebruikt als een loopbrug en dienen twee doelen tegelijk .
Lei Patio

patio vroeger voornamelijk worden gemaakt van een eenvoudige plaat van beton . Echter, met leisteen , een patio kunnen worden gemaakt met verschillende designs en kleuren in het achterhoofd. Denk na over wat u uw terras zal gebruiken en hoe het moet worden ontworpen om uw behoeften te voldoen . Een beetje planning zal helpen . Als het alleen zal worden gebruikt voor uw familie , kunt u met een kleine leisteen patio , maar als je partijen bij u thuis te ontvangen, zal een groter terras nodig zijn. Er zijn vele opties voor leisteen patio's. Zoeken de hulp van een hoveniersbedrijf een terras dat aansluit op uw behoeften.
Slate Bench

Slate banken zijn stijlvol en duurzaam. Leisteen platen worden gestapeld tot de gewenste hoogte van een bankje in uw landschap om zitplaatsen toe te voegen in uw tuin of erf .
Leisteen Waterval

Voeg een waterval aan uw landschap met leistenen platen . De tuinarchitecten zal stapelen platen van leisteen in een ontwerp waarmee het water door en over de stukken , het creëren van een waterval .
Slate Trappen

Trap niet langer moeten worden gemaakt van hout dat niet lang zal duren. Slate trappen zijn stevig en een gewenste look voor het landschap . Gebruik leisteen trap naar boven leidt naar een deur , naar beneden te begeleiden in een patio of om te leiden naar uw tuin . Leisteen trappen kunnen worden gebruikt om een warme , rustieke uitstraling .
Slate Oprijlaan

Leisteen wordt gebruikt om een ​​oprit aantrekkelijker. Verschillende kleuren van leisteen kunnen worden samengevoegd tot een stijlvol ontwerp voor uw oprit , klein of groot maken .

Goedkoopste manier om een ​​oprit Pave

Er zijn verschillende soorten oprit bestrating , met verschillende prijzen voor elk. Als je op een budget , er zijn goedkope en effectieve methoden beschikbaar . Straatstenen, ook bekend als straatstenen , gemaakt van verdicht zand vermengd met cement , waardoor een stevig materiaal dat bestand is tegen temperatuurveranderingen . U kunt straatstenen en de installatie materialen in bulk kopen bij u

Meer dan ooit