Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te gebruiken oude tegels in tuinen

Ofwel hele tegels of stukjes tegel kan worden gebruikt om interessante kleuren en ontwerpen aan gebieden tuin . Keramische werkt goed in tuinen , omdat het is waterbestendig en voegt stabiliteit en structuur aan andere tuin materialen . Je kunt je fantasie gebruiken om een ​​aantal projecten die oude of overgebleven keramische tegels , van meubels gebruiken om kunst tuin te creëren . Met behulp van oude tegels is een goede manier om materialen te recyclen , en het biedt gratis materiaal voor ambachtelijke projects.Things je nodig hebt
afwasmiddel
Grote ronde taart pannen
Plantaardige olie
Beton mix < br > Grote emmer
geval Troffel
Pillow
Hammer
Goggles
Handschoenen
Toon meer instructies
Mozaïek Steppingstones
1

Was de oude tegels in water afwasmiddel en . Laat de tegels te drogen voor een uur. Kopen van 2

Leg de keramische tegels in een oude kussensloop . Breek de tegels in een geschikte grootte met een hamer . In het algemeen kan de stukken zijn ongeveer 1-3 cm breed en lang, afhankelijk van uw smaak .
3

Olie de grote taartvorm mallen royaal met plantaardige olie . Gebruik ongeveer 3 eetlepels olie voor elke schimmel . Zorg ervoor dat de olie in de hoeken en langs de randen.
4

Vul een droge cake pan met droog beton om erachter te komen hoeveel je nodig hebt en vermenigvuldig met het aantal straatstenen u van plan bent te maken . Meng het beton volgens aanwijzingen op de verpakking in een grote emmer .
5

Giet het gemengde beton in de geoliede mallen . Strijk de bovenkant glad met een troffel .

Tik 6 de mallen zachtjes tegen de grond om luchtbellen te verwijderen in het beton .
7

Leg stukjes gebroken keramische tegels op de top van beton in een aantrekkelijk mozaïek - achtig patroon . Als het beton is dun en tegels wastafel, wacht vijf minuten zodat het beton om een ​​beetje uitharden en probeer het opnieuw

Laat 8 het beton met de tegel stukken op de top om 24 uur drogen . < br >
9

Tik op de rand van de mal tegen een stevige ondergrond, zoals een stoep of trap te verwijderen uit de mal . Het verspreiden van uw hand over de bovenkant van de mal om de steen te vallen te snel uit .
10

Plaats de stapstenen op het tuinpad op ongeveer 24 centimeter van elkaar , van hart tot hart . Dit is een comfortabele afstand voor de gemiddelde volwassene gang.
Tile pot staat
11

Leg een grote keramische tegel naar beneden op een harde ondergrond .
< br > 12

lijm kleinere tegels op de hoeken om een ​​stabiel platform te creëren , met behulp van waterdichte lijm . Laat de lijm drogen , die slechts 60 seconden kan duren , afhankelijk van de lijm .
13

up Draai de tegel gezicht en zet bloempotten of tuin containers bovenop.
14

Plaats potten met nieuw gecreëerde keramische tegels staat rond een tuin.
Tile Tuinafscheiding
15

bodem toevoegen rond de bloem of plantaardige gebied het creëren van een iets verhoogd grens over dezelfde breedte als de tegel .
16

plaats tegel langs afgeplatte rand waardoor er een zelfs ruimte tussen de tegels.
17

de tegels Druk zachtjes op zijn plaats . < br >
18

Stapel bodem in een dunne rand rond de randen van de tegels om een " lip " om de panelen op hun plaats te houden creëren.

Elementen van Design sorteren

Basic ontwerp principes gelden voor elk aspect van het ontwerpen van een huis, het interieur en het landschap eromheen . Na klassiek design elementen zorgt voor harmonie en zorgt voor balans , goede verhoudingen en een hoog niveau van comfort voor de bewoners van de ruimte . In de groenvoorziening , de richting waarin het oog wordt geleid is bijzonder belangrijk. Als een werf streeft naar meer dan

Meer dan ooit