Huis Tuin

Huis Tuin

De beste achtertuin Landscaping

Zoals een uitbreiding van het huis van de leefruimte , een achtertuin kan een oase voor ontspanning of plezier worden. Zelfs de kleinste achtertuin met een paar stoelen aan de zon of schaduw met een vriend geniet kan worden uitnodigend . Kies elementen voor het landschap ontwerp dat de behoeften van uw familie te ontmoeten . Wanneer de budgetten krap zijn , kan het landschap project in fasen worden afgerond . Blokkeren Bekeken
Een lange hek kan uitzicht blokkeren en bieden enige zekerheid .

Privacy van dichtbij buren of blokkeren onaangename uitzicht , zoals vuilnisbakken of een utility box , kan de grootste zorgen voor huiseigenaren landscaping een achtertuin . Een mening kan worden geblokkeerd en privacy gerealiseerd door het installeren van een hek, dat ook kan bieden enige zekerheid , met name om te voorkomen dat kinderen en huisdieren in de tuin . Snel groeiende evergreens , zoals groene reuze levensboom ( Thuja standishii x plicata ) die kan groeien tot 3 meter per jaar tot een maximale hoogte van 60 meter en een breedte van 20 meter , kan ook uitzicht blokkeren.

Shade
een paraplu kan wat schaduw bieden .

Shade kan een achtertuin zithoek uitnodigend op warme , zomerse dagen te maken. Shade kan worden bereikt met een grote paraplu , zo ontworpen om in een opening in het midden van een tafel te voegen . Een intrekbare luifel aan het huis uit te breiden over een patio of dek kan schaduw evenals een pergola die ofwel is bevestigd aan het huis of die is vrijstaand in de tuin . Strategisch geplaatste snelgroeiende bomen zoals lacebark iep ( Ulmus parvifolia ) of een evergreen als Afghaanse dennen ( Pinus eldarica ) kunnen natuurlijke schaduw bieden .
Kenmerken
een buitenhaard biedt een gezellige zithoek plek.

een centraal punt kan worden bereikt door het opnemen van een fontein of zwembad in de achtertuin landschapsontwerp. De fontein kan helpen verbergen ruis door het geluid van opspattend water . Een zithoek rond een vuurkorf of in de voorzijde van een buiten openhaard kunnen vrienden te vestigen op de gloed en de warmte van het vuur . Voorzien van een flatscreen grasveld in de achtertuin landschap voor kinderen van alle leeftijden te spelen . Voor rolstoel gebonden familieleden , installeren hellingen en maken grote loopbruggen. Looppaden kunnen worden gemaakt van natuurlijke producten , zoals steen of dikke mulch of cement , en in rechte of ronde vormen .
Verlichting
Verlichting komt van een aan de muur gemonteerd licht .

Installeer landschap verlichting op de begane grond aan looppaden verlichten , zoals energie - efficiënte laagspannings- verlichting die kan worden geïnstalleerd door de huiseigenaar van kits. Tabelniveau verlichting en overhead verlichting kan buitenruimte nuttig in de avond te maken. Verlichting kan worden gekoppeld aan het huis naar beneden richten . Dekken met leuningen en stappen hebben verlichting aan de onderzijde van de reling vastgemaakt . Uplighting , zoals verlichting aan de voet van een boom of in een bloembed en naar boven gericht , kan subtiele verlichting zorgen voor visuele impact.
Plantings
Gras kan worden gebruikt in het spel gebieden .

Plant keuzes kunnen gebaseerd zijn op onderhoud. Weinig onderhoud opties zou kunnen zijn struiken zoals buxus ( Buxus sempervirens ) voor zon of azalea ( Rhododendron atlanticum ) voor schaduw ; eenjarigen zoals petunia ( Petunia x hybrida ) voor zon of Impatiens ( Impatiens Wallerana ) voor schaduw ; vaste planten zoals iris ( Iris germanica ) voor zon of hosta ( Hosta spp . ) voor schaduw ; of siergras zoals liriope ( Liriope muscaria) voor schaduw of Japanse bloed gras ( Imperata cylindrica rubra ) voor zon. Kies een gras dat voetverkeer kan verdragen , zoals Engels raaigras of bermudagrass .

Hoe de Grass Bemesten na het maaien Het

Het gazon moet regelmatig onderhoud te houden op zoek naar vers en gezond . Maaien van het gazon zal houden tegen een redelijke lengte en houden het gras gezonder omdat het beschadigd kan worden als het te lang wordt . Proper water helpt het gazon krijgt de voedingsstoffen die het nodig heeft voor de fotosynthese en bemesting zorgt voor extra voeding die het gazon niet krijgt van de reguliere omge

Meer dan ooit