Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Basics >> Content

Planter Box Tuinieren Ideeën

Tuinieren in grote of kleine plantenbakken voegt een decoratief element om uw buitenruimte , evenals het creëren van een beschermd gebied om groenten en bloemen te kweken . Misschien wilt u kant en klare plantenbakken kopen bij een bouwmarkt te vinden , of het bouwen van een houten rechthoekige of vierkante doos zelf . Gebruik een van beide bloemen , kruiden of groenten in uw tuin of plantenbak , voor afwisseling en textuur , een beetje van elk. Bloembakken

Bijna alles wat kan worden geteeld in de grond kunnen leven in een bak , maar de doos moet groot genoeg zijn om de wortels bevatten . Bloemen in plantenbakken of containers voegen een mooie touch aan uw buitenruimte . Voor venster planters , op zoek naar droogte-resistente , stevige bloemen die zal duren door het seizoen . Gebruik voedselrijke bodem en bemesten . Plantenbakken kunnen worden gemaakt van vele soorten hout , gips , cement , kunststof en keramiek . Een inventief idee : Maak twee houten , vierkante plantenbakken en vullen met je favoriete bloemen. Bevestig planken van de ene box naar de andere voor een gemakkelijke en decoratieve bank.
Groeiende Verse Kruiden
Verse kruiden kunnen worden gekweekt in een bak .

Groeiende kruiden in een bak is ideaal , vooral als het is gelegen op een plek de kok kan gemakkelijk toegang . Kruiden toe te voegen geur aan uw tuin en gezonde levenslust om uw recepten . Gebruik basilicum en dille in de rug als ze soms lang groeien . De plantenbak heeft een meer ingevulde kijken wanneer kortere kruiden zijn aan de voorkant. Salie en bieslook kan vul het midden. Oregano , munt en citroen gras ziet er prachtig gestippelde overal . Bevruchten de tuin en houdt het licht vochtig .
Koud Weer Bloem Tips

Plantenbakken kan nuttig zijn in de winter, wanneer de grond kan bevriezen . Overweeg variëteiten van kool en boerenkool , die komen in de kleuren zoals paars , groen, wit en romig geel . Altviolen zijn een ander koud - weer vriend , net als tulpen , calendulas en ridderspoor . Vul de hoeken met eenvoudig te groeien klimop . Vergeet niet de sierlijke vergeet- mij-nietjes en feestelijke poinsettia .
Kweken van groenten in Planters

Planten in potten kunnen helpen met " bodemziekten , nematoden , of arme grond , " volgens het artikel " Plantaardige Tuinieren in containers ", gepubliceerd door Virginia Tech . De positie van uw groente -bak zal bepalen welke soorten groenten die je kunt planten , afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht zal ontvangen . Kleinere dozen kunnen worden verplaatst . Ideaal groenten voor plantenbakken omvatten radijs , wortelen , groene en sla. Paprika's en tomaten goed groeien ook in containers.


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-basics/1002091441.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.