Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Basics >> Content

Hoe maak je een Rock -scherm voor bovengrond Build

bovengrond kan hebben allerlei puin in het met inbegrip van stokken , bladeren en stenen . Het is daarom belangrijk om uw bovengrond scherm , zodat u het kunt gebruiken voor het planten van gras, bloemen of groenten . U kunt uw eigen scherm te maken met gemak met behulp van vakwerkbouw en hardware mesh. De grond kan dan worden gezeefd en gebruikt in uw groenprojecten . Deze schermen zijn ook nuttig voor zeven bodemverbeteraars samen in een tuin of een bloemperk . U kunt de kwaliteit van uw bovengrond te verbeteren door het maken en gebruiken van deze eenvoudige tool.Things je nodig hebt Pagina 2 planken , 2 - door - 4 - inch , 24 inch lang
2 planken , 2 - door - 4 - inch , 21 inch lang
1 doos bekleed dekschroeven
Schroef pistool
24 -by - 24 - inch hardware doek
Hammer
1 pakket draadkrammen
Toon meer instructies
1

Plaats de twee 2 - door - 4 - door - 24 - inch platen op een werkvlak parallel aan elkaar ongeveer 21 centimeter van elkaar . De 2 -voor- 24 - inch kanten moeten plat op het werkvlak zijn. Kopen van 2

Plaats een 2 - door - 4 -by - 21 - inch board tussen elk uiteinde van de 24 - inch platen een 24 -by - 24 - inch vierkante doos te vormen. De 2 -voor- 21 - inch kanten moeten plat op het werkvlak zijn.

Drive Goedkope 3 twee gelijkmatig verdeelde schroeven door de 24 - inch platen in de uiteinden van de 21 - inch platen de vierkante doos elkaar vast met behulp van een schroevendraaier .
4

Leg de hardware doek over de bovenzijde van de doos en centreren het zo dat de randen zijn flush. Hamer een draad nietje rond de perimeter van de hardware doek om de 2 centimeter om dat veilig aan het frame.


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-basics/1002091342.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.