Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe om plat Stone

platte stenen zijn ideaal voor het maken van een voetpad of patio. Gemeenschappelijke platte stenen gebruikt voor paden en terrassen onder plavuizen , blauwe steen en leisteen . Om de steen te leggen voor een voetpad of patio , moet u een solide basis voor te bereiden. Een solide basis zal zorgen voor een blijvende , duurzame en bijna onderhoudsvrij oppervlak . Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de steen is gelegd niveau omdat een oneffen oppervlak is gevaarlijk om op te lopen . Selecteer platte stenen die visuele rente toe te voegen aan uw algehele landscape.Things Je
Tuinslang
platte schop
Spade schop
Sabotage
Landscaping stof
Utility < mes br nodig > Pea grind en boog rake
Flat stenen en Level
Rubberhamer
Toon meer instructies
1

Leg de tuinslang om de omtrek te creëren van het oppervlak waar u van plan om de platte steen te leggen. De tuinslang is de omtrek van het voetpad of patio. Kopen van 2

Snijd de bodem langs de binnenrand van de tuinslang met een platte schop . Dit zal de rand van de bodem te snijden voor de basis van het stenen oppervlak .
3

Graaf het gebied binnen de tuinslang omtrek tot een diepte van 4 inch met behulp van een spade schop . Temperen de uitgegraven ruimte met een sabotage . Sla op de bodem gelijkmatig met de sabotage in een op-en - neer gaande beweging .
4

Roll landschapsarchitectuur stof uit in de dug-out oppervlak om het gebied volledig te bedekken . De overtollige stof met een mes .
5

Vul de dug- out ruimte met 4 centimeter van grind. Rake over de grind met behulp van een boog hark om het maaiveld te maken.

Lay
6 uit de platte stenen langs het oppervlak op een wijze die is esthetisch. Ruimte de stenen gelijkmatig en dicht genoeg bij elkaar, zodat een kind of volwassene kan gemakkelijk lopen van steen naar steen .

Plaats
7 een level op elke steen en tik het in het grind met behulp van een hamer totdat elk steen zit in het grind en waterpas staat .

Landschap Border Installatie

Landschap grenzen bepalen de vormen en accentueren de texturen in uw tuin , loopbruggen en andere outdoor functies . Grenzen stellen een belemmering voor zowel beschermen planten tegen oprukkende gras en af te schrikken voet en huisdier verkeer , met behoud van bodem en mulch in tuinen . Doe - het-zelf tuinarchitecten hoeft alleen basisinstrumenten en aandacht voor detail om de grenzen die jaren k

Meer dan ooit