Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Basics >> Content

Property Border Landschap Ideeën

Het definiëren van uw woning grens met landschapselementen voegt visuele aantrekkingskracht om uw buitenruimte , terwijl markering van de plek waar uw land begint . Met zoveel opties , kan het moeilijk zijn om te beslissen over wat te gebruiken . Houd uw budget , stijl en algehele look je streeft naar in het achterhoofd bij het ​​selecteren van de grens voor uw tuin . Natuurlijke Grenzen

Natuurlijke grenzen mengen met de omgeving , die een alternatief voor de door de mens gemaakte structuren . U kunt het landschap van het gebied rond uw woning met hoge heggen voor privacy of plaats een eenvoudige rij van bloemen of siergras voor de definitie . Kies voor groenblijvende hagen zoals de jeneverbes of buxus voor het hele jaar door dekking . Planten zoals forsythia en azalea zijn bloeiende struiken die kleurrijke accenten bieden tijdens het voorjaar . Als u wilt dat effect bij uw woning grens , stijgende bomen bieden een optie , hoewel ze vele jaren kan duren na het planten tot de volledige hoogte te bereiken .
Schermen Borders

Schermen is een veel gebruikte landschapsarchitectuur functie gebruikt om eigendom grenzen te definiëren . Materialen voor omheiningen onder andere metaal , hout en kunststof . Schermen kunnen variëren van hoge schakelketting voor een imposante uitstraling wit houten piketten voor een klassieke look . Kies voor een laag hek als je gebouwen op het terrein zichtbaar blijft , of ga voor iets hoog te nieuwsgierige ogen weg te houden . Met zo'n breed scala aan keuzes , je bent zeker een hekwerk type om uw budget en stijl te voldoen. Fencing biedt een optie voor alle eigendommen maten .
Lage Borders

Niet alle soorten grens lang moeten zijn. Beton of steen grenzen gewoon schetsen van uw woning , het verstrekken van de definitie en het toevoegen van visuele rente aan uw tuin . Concrete grenzen bieden over het algemeen een gedefinieerde lijn rond de randen en kan worden geïnstalleerd zodat het plat met de omliggende grond of licht verhoogd . Stone grenzen bieden een oud - wereld voelen aan een werf en zijn eenvoudig zelf te installeren . Vormen gewoon een lijn van stenen of rotsen langs uw eigendom lijn .
Water Border

Als je het budget en landoppervlak en een liefde voor de niet-traditionele Installeer een gracht rond uw woning grens. Deze combinatie waterpartij en rand meer op zijn plaats lijkt op een middeleeuws kasteel dan een huis , maar met de juiste ontwerp, kan het passen bij elke stijl van thuis . Voordat u dergelijke een landschap functie , de plaatselijke wetten om ervoor te zorgen dat een dergelijke uitgebreide ontwerp is legaal . Vanwege de grote omvang van het project , is het best om professionals om de opdracht te voltooien huren.


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-basics/1002091311.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.