Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Landschap Yards met voornamelijk Rocks & Weeds

Uw onvruchtbaar, weedy en rotsachtige tuin is een doek wachten om te worden geschilderd - met of zonder kleur. U bent de kunstenaar . Probeer het bekijken van de ruimte met nieuwe ogen . Veel mogelijkheden bestaan ​​voor wat op het eerste lijkt een onmogelijke taak. Sommige landschappen vergen veel onderhoud eenmaal geïnstalleerd , terwijl anderen - zoals die rotsen en zand met schaarse aanplant gebruiken - veel minder nodig heeft. Bepalen hoeveel tijd , geld en werk je bereid bent om te investeren in uw tuin zijn . Verplaats naar de uitwerking van een plan.Things je nodig hebt
Tuingereedschap
Kruiwagen en Zwarte kunststof platen
Landschap weefsel
Bodem
Planten
Rotsen , zand , steentjes , hout chips
Organic ( niet-giftige ) weed eliminatoren ( optioneel ) op Twitter Houtbouw verhoogde bedden ( optioneel )
Toon meer instructies
1

Maak een plan om onder meer de stappen van het verwijderen van rotsen en verhuizen , onkruid verwijderen , onkruidpreventie , plantenveredeling en planten lokaliseren . Deze zijn eenvoudig, maar kan hard werken als je het alleen doet. Kijk rond uw erf en bepalen wat u bereid bent te elimineren bent , en wat je wilt toevoegen , zoals bomen , struiken en bloemen . Kopen van 2

Beëindig uw plan met een schets van hoe je wilt uw tuin te verschijnen . Rotstuinen bijvoorbeeld , kan de oplossing voor het mengen met dat wat je gegeven verschaffen . Kijken naar Aziatische ontwerpen , het nemen van uw klimaatzone in aanmerking als u van plan om planten te installeren.

Graaf 3 de rotsen die lelijke of in de weg waar je een plant wilt zijn . Verwijder zo veel mogelijk - dit kan enige tijd duren en is moeilijk werk , maar is vaak noodzakelijk voor het planten . Verplaats de rotsen met uw kruiwagen tot een hoopje voor toekomstig gebruik maken . Maak je geen zorgen over kleine steentjes , als ze daadwerkelijk kunnen helpen met drainage .
4

Leg zwart plastic vellen over de zwaar gewied gebieden . Als het je hele tuin , en de tuin is zeer groot , moet u mogelijk ook een niet-giftige onkruid oplossing te gebruiken . Laat het plastic te rusten op de grond boven onkruid spruiten . Een goed moment om dit te doen is van het vroege voorjaar tot de zomer , wanneer het onkruid zich eerst bloot . Laat het plastic op een maand .

Trek 5 het plastic en leg landschap stof over de gebieden die u wilt planten , evenals gebieden waar je kiest rotsen, grote feature stenen , keien zal installeren , zand of houtsnippers . Dit zal enorm minimaliseren van de wiet probleem door het plaatsen van de verschillende materialen boven de stof. Paden van houtsnippers of grind om of door een zand tuin of planten bedden. Gebruik minimaal 2 tot 3 centimeter van de verschillende materialen op de bovenkant van de stof.
6

Zorg smal of tiered verhoogde bedden te planten groenten, kruiden , vaste planten en eenjarigen . Deze warmen sneller dan de grond en zijn zeer eenvoudig te wiet .
7

Plant bodembedekkers en vining planten als je liever die om steentjes of Sandscapes . Deze werken goed op de hard-to - manicure heuvels en hellingen , en bodembedekkers kan lelijke gazons volledig te vervangen .
8

Plant de bomen , struiken en showcase planten volgens uw plan . De planten water in de put . U hoeft niet om overal water dat wordt alleen maar zand , hout of kiezels. (Zelfs nominale gebruik van planten zal aandacht moeten krijgen om de bodem mixen , meststoffen en water geven, maar rotstuin planten zullen doorgaans vereist minder dan aandacht , tenzij je iets exotisch kiezen . )
9

Edge looppaden of aanplantgebieden met de rotsen die u hebt verwijderd . Als je niet genoeg stenen hebt, werken ze in een paar specifieke gebieden , of plaats ze rond een kleine waterpartij.

Hoe te Yard Marble Chips Set

Marmer is een mooie steen die wordt gebruikt in veel verschillende toepassingen, waaronder sculpturen , gebouwen en tegels . Marmer chips worden vaak gebruikt voor het modelleren paden, borders en terrassen en een aantrekkelijke , natuurlijke uitstraling . De chips komen in een verscheidenheid van kleuren zoals zwart , grijs, wit , rood , roze en groen. Het is belangrijk dat u het oppervlak voor t

Meer dan ooit