Huis Tuin

Huis Tuin

Over Red Lava Rock

Red lavasteen is van diep in de aardkorst . Het komt van nature en is gemaakt van calciumcarbonaat . Lavasteen 's functionaliteit, duurzaamheid en gewicht maken het een geschikte keuze voor kunst en kunstnijverheid en groenprojecten . Lavasteen kan worden gekocht als grote stenen , grind -size stenen die zijn ¾ tot 2 centimeter lang of vermalen tot zand. Vorming

Lava gesteente is gevormd uit vloeibare lava uitgestoten uit een vulkaan . Als de lava lozingen, mineralen en gasbellen worden uitgeworpen met het. Deze mineralen en gasbellen te koelen met de lava en de verbinding stolt . Dit proces sluit de gasbellen in de rots . Ijzer oxidatie optreedt tijdens het afkoelen podium en rode sintels voldoen aan de stoom die wordt verdreven , waardoor rode lavasteen . De mineralen die worden uitgestoten met de lava Ook geven de rots een rode tint .
Kwaliteiten en kenmerken

Lava gesteente is poreus en puimsteen -achtige . Het is licht van gewicht . Rode lavasteen behoudt zijn kleur en levendigheid . Het zorgt voor een natuurlijke isolatie en onkruidbestrijding . De rots beweegt niet en wordt niet beschadigd door voetverkeer . Lavasteen beschermt tuinplanten en de delicate wortels van jonge planten . Omdat het van nature voorkomt , is stabiel bij lage temperaturen . Lavasteen oplosbaar is bij een pH van 8,2 .
Gebruikt

Lava gesteente wordt gebruikt in decor , vet absorptie en watersport . U kunt vet te absorberen in uw barbecue door het plaatsen van lava rotsen op de top van uw roosters , of gebruik lava als decoratie toe te voegen aan een platte schaal of kom en het instellen van het op een tafel . U kunt ook lavasteen toevoegen aan opritten , paviljoenen , zwembaden en wandelpaden voor de functie en beroep , of plaats rode lava rotsen of grind in je aquarium te alkaliteit en calcium te stabiliseren . Zeedieren gebruiken lavasteen om hun skeletten en schelpen maken . Rode lavasteen is ook geschikt voor het uitdragen van bacteriën omdat het poreus . De meest voorkomende gebruik van rode lavasteen is landscaping .
Landscaping

Naast het maken van opritten en voetpaden uit lavasteen , kunt u ook plaats het naast opritten en loopbruggen om uw gras of andere landscaping bedden beschermen. U kunt ook lavasteen toe te voegen aan uw bloembedden en struiken voor visuele aantrekkingskracht . Keien zijn licht van gewicht en kan worden gebruikt als een centraal punt in uw gazon of tuin . Misschien wilt u lavastenen toe te voegen aan de bodem van je pot alvorens in het vuil en planten voor extra drainage , of plaats de rotsen op de top van het vuil in de pot tot het vasthouden van vocht te stimuleren .


De brandsnelheid van Cherry Lumber

Voor mensen met een open haard , het kiezen van het juiste hout kan de geneugten van huis te verbeteren . Variëteiten van kersen vormen een goede bron voor brandhout . Echter , als je wilt een hogere brandsnelheid , moet je waarschijnlijk kijken naar andere soorten. Identificatie kers en zwarte kersen zijn twee veel voorkomende houtsoorten gebruikt in open haarden. Ze worden beiden beschouwd als

Meer dan ooit