Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Basics >> Content

Hoe maak je een dwerg Maple Move

Dwerg esdoorns zijn aantrekkelijk, kleine bomen die gewenste toevoegingen aan het landschap in klimaten waar ze groeien zijn . Bomen moeten worden geplant op een plek waar ze voor de rest van hun leven zullen blijven , maar soms een boom uiteindelijk moet worden verplaatst omdat het belemmeren van het oog of het hele landschap wordt herontworpen. In elk geval omvat de werkwijze voor het transplanteren een dwergesdoorn is dezelfde als die voor boom of struik . Wat je nodig hebt
Schop
Loppers
Jute
Twijn
Toon meer instructies
1

Root snoeien van de boom door het markeren van een 18 -inch cirkel met een diameter rond de stam en het graven van een geul buiten deze cirkel met een spade . De geul moet 14 centimeter diep . Deze afmetingen zijn voor hout tot 6 meter hoog . Grotere bomen hebben een grotere kluit . Snijd grote wortels met takkenschaar . Wortelsnoei moet worden gedaan in het vroege voorjaar voor een boom te worden getransplanteerd in de herfst , en in de herfst voor een boom te worden getransplanteerd in het vroege voorjaar . De boom moet slapende zijn als wortel gesnoeid . Kopen van 2

Vul de geul met de verwijderde grond. Plaats de ondergrond eerst, dan de bovengrond . Handhaving van de boom als normaal totdat het tijd is om te worden verplaatst . De wortels zullen vertakken en te groeien in de sleuf in de tussenliggende maanden.

Mark 3 een cirkel rond de boomstam die 12 centimeter buiten de rand van de wortel snoeien geul , en knippen de wortels door het rijden van een scherpe schop in de grond , de cirkel . De rug van de schop moet naar de boom . Dit dient te gebeuren de komende lente of herfst , na de wortel snoeien . Doe dit wanneer de boom is slapende .
4

Graaf een geul buiten en grenzend aan de bezuinigingen die u zojuist heeft . Snijd de grote wortels met takkenschaar .
5

Ondergraven de bal van de bodem in een hoek van 45 graden om de bal los te maken en verbreken de resterende wortels.
6

Wikkel de bal met jute en veilig met streng.
7

Graaf een gat op de nieuwe locatie van de boom , dat is 50 procent breder dan de kluit . Het gat moet net diep genoeg dat de boom zal worden geplant op dezelfde diepte werd eerder groeiende zijn. Zet bovengrond in een stapel en ondergrond in een andere .
8

Zet de plant in het midden van het gat , snijd het touw en laat de jute naar de bodem van het gat . Gebruik de ondergrond op te vullen rond de kluit , aanstampen met een schop terwijl u werkt. Water grondig om de bodem af te wikkelen . Zodra het water is gelopen , voeg de bovengrond en het water weer .
9

Water als nodig tijdens de eerste paar maanden , houden de bodem vochtig , maar niet verzadigd .
< br >

From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-basics/1002091112.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.