Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Basics >> Content

Traditionele Landscaping voor een Cape Cod Huis

Traditionele Cape Cod huizen werden gebouwd om bestand tegen de barre weersomstandigheden dat bewoners vaak ervaren . Huizen zijn steil hellende daken , vaak met gevels . Ongeverfd gordelroos of duig gevelbeplating zorgen voor een natuurlijke , verweerde look. Ter aanvulling van deze functies , een traditionele werf maakt gebruik van een verscheidenheid van landschapsarchitectuur technieken . Xeriscaping

In Cape Cod , de bewoners op grote schaal gebruik maken van de xeriscaping techniek om de traditionele werven creëren . Xeriscaping gaat met behulp van zeer weinig of geen kunstmest en water in de groenvoorziening . Dit dient drie doelen : Het is gezonder voor het milieu, omdat het gaat om minder chemische run-off , het zorgt ervoor dat de bewoners niet hun beperkte watervoorziening gebruiken op het gazon zorg en onderhoudt Cape Cod's aparte schoonheid . Xeriscaping betekent het gebruik van planten die van nature groeien in het milieu zonder onderhoud , al dan niet met behulp van planten helemaal . Hierdoor kunnen de bewoners genieten van de natuurlijke schoonheid van het landschap Cape Cod , in plaats van het type gemaaid groene tuin die gewoon is geworden in het hele land .
Planten

strand grassen zijn zeer gebruikelijk in Cape Cod werf . Omdat ze van nature groeien in het landschap , ze passen bij de stijl xeriscaping Bewoners laten het strand gras over groeien lang ; anders zou de werf de natuurlijke uitstraling te verliezen. Andere inheemse planten te gebruiken zijn struiken , zoals bosbes, bayberry en berg laurier ; bomen zoals bloeiende kornoelje, Amerikaanse hazelnoot en rode esdoorn ; bloemen zoals Canadese Mayflower , slipper en lupine dame ; en wijnstokken zoals wilde wingerd .
Rocks

Rocks gebruikt in het modelleren roepen de ruige kust gevoel van de kusten van Cape Cod's . Een rotstuin verweven met zeegrassen heeft weinig onderhoud nodig , ook. Pathways gemaakt van gekarteld, natuurlijk ogende stenen passen ook met het ruige thema. Grote keien geplaatst bij het huis en geclusterde op strategische punten in de tuin en dan omringd met kleinere rotsen en wilde bloemen , spelen tot de natuurlijke uitstraling van de regio. Zand achter de rotsen voegt ook natuurlijke schoonheid. Traditioneel werven vermijden een sierlijke uitstraling , ofwel de resterende eenvoudig en sober of het omarmen van de wilde look.
Cape Cod Transplantaties

Cape Cod stijl huizen hebben hun weg door het hele land gemaakt . Een huiseigenaar in een ander gebied hoeft niet naar het strand gras te planten , natuurlijk , als het gras niet lenen het huis een authentieke stijl wanneer uit de context . In plaats daarvan moet huiseigenaren een traditionele werf met behulp van elementen zoals stenen promenades , een houten schutting , een gezellige zithoek en eenvoudige tuin te creëren . Deze traditionele elementen passen in de meeste buurten , terwijl ook het brengen van een aparte charme aan de Cape Cod stijl huis .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-basics/1002091066.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.