Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Basics >> Content

De beste Rocks voor een oprit

Het bouwen van een oprit is een onderneming die een beetje werk voor een belangrijke aanvulling op uw landschap gaat . Per definitie is een oprit is een prive- strook rijweg dat dient als toegangspunt manier om uw huis en bezittingen . Het kan worden opgebouwd uit een verscheidenheid van materialen en binnen een ontwerp-regeling die zal helpen bepalen de stemming en sfeer van uw huis architectuur. Rotsen worden vaak gebruikt om opritten te maken en bieden een betaalbare optie met bijna eindeloze decoratie mogelijkheden . Veel verschillende soorten oprit aanvaardbare rotsen bestaan ​​, wat resulteert in een verscheidenheid van oprit projecten die je kunt doen zonder het inhuren van een landschap professional of tuinman. Steenslag

steenslag wordt ook wel steenslag . Sinds de oudheid gebruikt , eerst als wapens dan als een rijbaan bouwmateriaal , steenslag is een fabrikaat bijproduct dat begint met mijnbouw erts , die vervolgens wordt verwerkt door het breken van apparaten die het erts te maken en maak gekartelde randen of steenslag . Steenslag verschilt van grind, die is gemaakt door verwering en erosie processen . Kalksteen en Dolemite zijn twee van de grootste aanvoer van steenslag op Aarde . Dit soort gesteente is populair vanwege zijn vermogen om water met de juiste werf drainage en omdat de rotsen gemakkelijk kan worden geplaveid in de toekomst indien nodig.
Gravel
< p > In tegenstelling tot vervaardigd steenslag , grind wordt gemaakt door verwering en erosie door natuurlijke elementen, die een gladde rand produceert . Net als zijn tegenhanger steenslag , grind kan worden gebruikt in een oprit vanwege zijn vermogen om water met voldoende tuin drainage. U kunt ook gemakkelijk vrijmaken over grind als u besluit om een verharde oprit te construeren . Gravel is minder duur dan steenslag of andere natuursteen .
Cobblestone

Cobblestone , terwijl duur , is een sterke en duurzame optie voor een oprit . Eeuwenlang is het gebruikt om te bouwen straten en wegen , ver outlasting beton of asfalt . Vanwege de hoge kosten , zullen de meeste huiseigenaren kiezen om kasseien te gebruiken als een schort op asfalt omdat het gebruik van de geplaveide verhoogt nog steeds de totale waarde van de eigenschap van het huis. Zandsteen en kalksteen soorten kasseien beschikbaar zijn; echter , graniet kasseien is de meest voorkomende .
Lava Rock

Lava gesteente is uniek in vorm en textuur , waardoor waterafvoer in de manier waarop het zuigt water als een spons vanwege de poreuze aard . Lichtgewicht en gemakkelijk te installeren en beheren , lavasteen is overvloedig aanwezig in Hawaï en is een milieuvriendelijk alternatief voor beton en asfalt . Echter, lavasteen iets duurder zijn in vergelijking met andere harde - scaping opties, zoals grind of steenslag .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-basics/1002091058.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.