Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Basics >> Content

Homemade Cement

Het maken van cement vereist grote gespecialiseerde apparatuur , waaronder een 300 meter lange , 15 meter diameter horizontale pijp , en temperaturen rond de 3000 graden F. Dus als je zegt dat je geïnteresseerd bent in het maken van zijn " zelfgemaakte cement , " u waarschijnlijk betekenen " zelfgemaakte beton. " Je bent niet alleen . Terwijl de meeste mensen gebruiken de woorden " beton " en " cement " door elkaar , ze zijn niet hetzelfde. Cement is een fijngemalen mengsel van silicaten , aluminaten en calcium en ijzerverbindingen . Het is het belangrijkste ingrediënt in zowel mortel en beton en wordt meestal beschreven als de lijm die maakt alles aan elkaar plakken . Concrete

Beton bevat meestal cement , zand , water en rotsen van verschillende maten en vormen . De rotsen worden gezamenlijk genoemd aggregaat. Beton wordt gebruikt in structurele componenten : het leggen van grondslagen en dragende kolommen in grote structuren , waaronder massieve dammen ; in stichtingen en plaatvloeren in kleinere gebouwen en woningen ; en in kleinere projecten zoals bestrating opritten en het veiligstellen van hekwerk en mailbox berichten. Het beoogde gebruik van het beton bepaalt welke soorten aggregeren die je nodig hebt in de mix op te nemen .
Met behulp van Homemade Concrete

Beton is een gemeenschappelijke component voor veel home projecten. Terwijl sommige projecten kan worden gedaan door een persoon , kan die betrekken het mengen en het toepassen van beton of andere op basis van cement mengsels lastig zijn voor een persoon te trekken. Als je nog nooit hebt gewerkt met cement , mortel of beton , moet u overwegen om hulp of het inhuren van een aannemersbedrijf . Als het project is klein en je wilt om het te doen op uw eigen , zul je meer succes hebben als je produceert je cement mengsels in kleine batches . U zult slechts een paar materialen en gereedschappen nodig , afhankelijk van het feit of u recht cement, een cementgebonden mortel of beton .
Toeslagmaterialen voor beton
< p > geaggregeerde is de vaste, niet - cement ingrediënten die in het beton . Aggregaten zijn korrelige materialen die de eigenschappen van het uiteindelijke beton product beïnvloeden. Een aggregaat kan grof zijn, zoals steenslag of grind , of fijn als zand . Bij het kiezen van een aggregaat te mengen in concrete , is het het beste om aggregaten die duurzaam en sterk zijn kiezen . Zandsteen , bijvoorbeeld , is een slechte aggregaat te mengen in concrete . Beton moet duurzaam onder ruwe omstandigheden en het weer te zijn , dus een materiaal zoals graniet zou een betere aggregaat zijn. U moet ook ervoor zorgen dat de aggregaten die u kiest niet chemisch reageren met de cement mix .
Verhoudingen van Ingredients

De algemene vuistregel is dat voor elke kubieke erf van beton , zult u zes zakken cement nodig . U moet ook tot 6 liter water voor elke zak cement gebruikt . Het is moeilijker om de hoeveelheid aggregaat bepaald moet worden . Bereken het totale volume van aggregaten die u moet gebruiken door het aftrekken van de cement content van natte dichtheid van het beton . Het gehalte vrij water wordt afgetrokken van het vorige nummer . U kunt toepassingen op het internet die je zal helpen met deze berekeningen vinden , of u kunt hulp krijgen van een specialist bij uw lokale huis verbetering winkel . Om ervoor te zorgen dat uw berekeningen in de juiste range , rekening houden met de algemene regel dat moet aggregaten voor 60 procent tot 75 procent van een betonmengsel .
Mengen van het Concrete

Na het bepalen van de verhoudingen van de materialen die je nodig hebt in je beton , is het tijd om alle onderdelen bij elkaar te mengen . Eerste , meng de cement en water en roer goed om een ​​sterke pasta. Hoe meer cement je gebruikt, hoe harder de pasta wordt . Na roeren deze twee samen, voeg de aggregaten en meng de materialen ook. Als je werkt, zorg ervoor dat je het beton regelmatig mengen ; de aggregaten hebben de neiging te zinken , zelfs in een stijve mengsel . Gebruik het beton onmiddellijk nadat u het te mengen , omdat het begint op de minuut het cement en water bij elkaar komen te harden.


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-basics/1002091057.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.