Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Basics >> Content

Rivier - Thema Landscaping Ideeën

Als u liever een rustieke , wilde look voor uw landschap kan een rivier -themed ontwerp iets voor jou . Herscheppen van de look van een natuurlijke rivierbedding en omgeving geeft uw tuin een robuuste charme die kan je het gevoel alsof je in het midden van de bossen , zelfs als je in het bruisende buitenwijken wonen . Het kan een uitdagende blik te trekken , maar als je je richt op natuurlijke elementen en blijf weg van formele patronen , zul je de wind met een tuin die voelt alsof je favoriete visplek . Water Feature

Een waterpartij is een essentieel onderdeel van een rivier thema landschap . Hoewel het is zeker niet praktisch om een woeste rivier te bouwen door middel van uw tuin , dan kunt u een kleinere voorziening, met stromend water om het gevoel van een echte rivier te simuleren. Een druppelen stroom zorgt voor een subtiele kijk op het thema , terwijl een grotere waterval functie biedt een meer dramatische look voor uw landschap . U kunt een landschapsarchitect om een ​​aangepaste waterpartij creëren voor werf huren of kopen een kit van een home improvement of tuin aanbod op te slaan . Kies een plek voor uw water-functie die het mogelijk maakt om te dienen als het brandpunt van het landschap terwijl er nog ruimte in uw tuin voor andere functies, zoals een terras of schuur .
River Rock

om uw rivier thema landschap geven een natuurlijk gevoel , op zoek naar manieren om de rivier rots te nemen in het ontwerp . Rivier rotsen zijn natuurlijk gevormd door jaren van blootstelling aan kolkende water , dus ze zijn meestal plat en rond . U kunt ze gebruiken voor een verscheidenheid aan landschappelijke toepassingen , maar misschien wel de meest voor de hand liggende is ze op te nemen in uw waterpartij. Strooi wat langs de randen van uw stream of ze gebruiken als basis voor uw waterval. U kunt ook rivier rots gebruiken om een ​​keermuur te bouwen in uw tuin , rand tuin bedden of vormen een loopbrug .
Gemengd Plantings

Voor een authentieke rivier - thema landschap, moet uw tuin hebben een zo natuurlijk uitzien als mogelijk . Als gevolg hiervan , formele tuinen of uniforme groeperingen van landscaping planten zijn niet de beste opties . Gebruik in plaats daarvan een mengsel van verschillende grassen , wijnstokken , bloemen, struiken en bomen, zodat uw tuin lijkt op het wilde landschap dat een rivierbedding omringt. Plaats een mengsel van groenblijvende struiken en loofbomen langs de achterkant en zijkanten van uw landschap . Je kan ook een paar bomen naast uw water -functie, zodat de takken draperen over het water . Plant een aantal hoge siergrassen naast het water voor de hoogte en textuur . Varens voeg een natuurlijke uitstraling naast uw beek of waterval , maar u kunt ook planten zoals pioenen, irissen en daglelies verstrooien om een ​​pop van kleur toe te voegen .
Natuurlijke Materialen
< p > in de meeste gevallen moet u ruimte voor praktische zaken in uw landschap te maken, zelfs wanneer zij een thema benadering van het ontwerp. Kies natuurlijke materialen voor uw praktische functies om de geest van uw landschap passen . Een flagstone terras is een ideale aanvulling op een rivier -thema landschap en terras meubilair gemaakt van hout kan naadloos ook. Als het gaat om hekwerk , hout is uw beste optie , hoewel een decoratieve smeedijzeren hek en kan werken .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-basics/1002090981.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.