Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Basics >> Content

Het verwijderen van een helling vanuit de achtertuin

Een achtertuin die een steile helling heeft kan een moeilijke plek om te ontspannen of om een ​​tuin te groeien , en het kan gevaarlijk zijn om te maaien met een motormaaier zijn. Met de hulp van een aannemer , een aantal zware machines of een aantal belangrijke spieren en tijd, kunt u de helling te verwijderen in uw achtertuin en te vervangen door een meer nuttige en aantrekkelijke vlak gebied . Of u nu kiest om dit zelf te doen of iemand anders inhuren algemeen afhankelijk van of u de voorkeur aan tijd of geld te investeren in het project. Instructies Heb Vul de Helling
1

Zoek een bron van schone vulling te dumpen in je achtertuin als je wilt om de helling te verwijderen door deze te vullen in en het creëren van een tuin met een oppervlakte dat is alles op dezelfde hoogte als de top van de helling. kopen van 2

Bouw een keerwand rond het onderste omtrek van de werf . De bovenkant van de muur moet gelijk zijn met het hoogtepunt van de hellende tuin. De keermuur kan worden gebouwd van steen , hout, bielzen of enig ander duurzaam en rot - bestendig materiaal .
3

Leg een geperforeerde pijp langs de voet van de muur aan de kant van de wand die wordt ingevuld Directe einde van de buis naar een gebied waar water kan stromen zonder dat erosie . Het potentieel van stilstaand water bestaat wanneer er onvoldoende drainage .
4

Vul in het gebied achter de keermuur op het niveau van de top van de helling.
5

Plant gras , bodembedekkers of andere planten die zullen helpen om de bodem op zijn plaats houden met hun wortelstelsel .
Verwijder de Helling
6

Huur een graafmachine of een graver aan verwijder de helling uit uw achtertuin door het graven van het uit - als u liever een vlakke tuin die zich op de hoogte van het laagste punt van de helling te hebben
7

Zoek een persoon of bedrijf die wil. neem je vulling voordat u begint te verwijderen . Als het schoon is bovengrond , kan iemand je zelfs betalen.
8

Bouw een keermuur om een ​​passende hoogte na de helling is verwijderd , de resterende grond op zijn plaats te houden . Installeer een afvoerleiding onder de grond net achter de keermuur . Zorg ervoor dat de afvoerleiding draait op een lichte helling om het verwijderen van het water te vergemakkelijken .
9

Import bovengrond als de bovengrond heeft al tijdens de opgraving zijn verwijderd . Als uw hellende tuin heeft kwaliteit bovengrond op het, kunt u in staat om het af te schrapen , verwijder vervolgens de helling , zet dan de bovengrond terug op de nieuw vlakke tuin.
10

Plant gras te houden van de grond op zijn plaats .
Splits het verschil
11

Bouw een keermuur over het midden van de helling naar een twee-voudige yard gebied dat mooi en aanbod kan creëren mogelijkheden voor creatief tuinieren. Doe in een afvoerleiding achter de muur en voer het uit de buurt van de werf naar een locatie waar deze onschadelijk te laten weglopen water.
12

Graaf het onderste gedeelte van de helling en het gebruiken als vulling voor het bovenste gedeelte .
13

Zet in bloembedden aan de top van en aan de voorzijde van de centrale keermuur .
14

Voeg een aantrekkelijke en nuttige accent door het opnemen van een kleine trap in het midden van de keermuur om toegang tussen de bovenste en onderste delen van de werf .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-basics/1002090959.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.