Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Put Edging Bricks rond een boom

Edging bakstenen voegen structuur aan uw tuin en helpen om het gras te groeien , waar je het niet wilt . Hoewel veel mensen zetten rand bakstenen rond bloembedden , sommige tuinders ook zet de stenen rond de voet van de boom tot mulch en grenen stro te houden op zijn plaats , en maakt het maaien onder de boom makkelijker . Scherpen met bakstenen is niet per se moeilijk , maar het zal enige tijd duren om de rand te krijgen zoek gewoon
rechts . Dit is wat je
Hose of touw
Shovel
2- door 4-inch Need stuk hout
Spade
Level
Rubber hamer
Pine stro of mulch
Beton ( optioneel)
Instructions
1

Leg een tuin slang of touw om de boom waar u wilt dat de bakstenen rand. Dit stelt u in staat om de vorm en breedte van de rand gemakkelijk naar eigen voorkeur aan te passen . Zorg ervoor dat u installeert de rand ver genoeg van de boomstam dat je geen wortels zal raken wanneer u de geul te graven voor de stenen.
2

Verwijder alle gras van rond de voet van de boom , tot aan de slang . Gebruik een edger om de zode te snijden en het gemakkelijker maken om het te verwijderen . Wees voorzichtig om geen ondiepe wortels aan de boom worden beschadigd ; sommige bomen sterven als de wortels beschadigd raken .
3

Graaf een platte bodem geul ongeveer een derde tot de helft van de diepte van de baksteen, en iets breder dan de dikte van de bakstenen die u gaat gebruiken voor de rand. Aandrukken op de bodem in de greppel met een 2 met 4 - inch stuk hout .
4

Plaats de stenen leggen in de lengte in de sleuf , zodat de rand gelijk is met het gras , en spoelen met het einde van de volgende steen . Zorg ervoor dat de stenen zijn niveau door het plaatsen van een niveau in twee bakstenen. Toevoegen of verwijderen van de bodem als noodzakelijk onder de stenen , of aanstampen op de bakstenen met een rubberen hamer .
5

bodem Aan de achterkant van de stenen , en aanstampen op elke baksteen met een rubberen hamer . Verpak beneden de bodem om te voorkomen dat de stenen op hun plaats .
6

Voeg extra grond rond de verpakte beneden bakstenen. Op deze manier houdt de stenen op hun plaats . Plaats mulch of grenen stro rond de binnenkant van de rand te helpen houden de pas blootgelegde grond vochtig .

Hoe te Propageren Taro Tree Coral

Taro boomkoraal is algemeen bekend als Kenia boomkoraal ( Capnella spp . ) . Komende uit de regio Indo - Pacific , dit soort koraal is zeer winterhard en maakt een mooie aanvulling op uw tank zolang het wordt geplaatst in een rustige , low-flow gebied . Taro boomkoraal zal regelmatig vrijwel bijna volledig en tentoonstellingen grijze en paarse kleuren . Wanneer het koraal heropent , wordt slijm ui

Meer dan ooit