Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te meten voor een tuin Border

Een grens is een bed dat permanente landschappelijke elementen zoals huizen , opritten en paden grenst . Het kan ook vormen de grens tussen rand een formeel gazon en een minder areaal . Grenzen hebben een rechte zijde waar ze lopen langs een muur , gazon rand of haag. De vuistregel is om een ​​grens niet dieper dan 25 procent van de totale ruimte beschikbaar hebben. Deep grenzen zijn moeilijker te onderhouden en vereisen meer planning . Een pad of toegang tot ver achter de grens en in het midden van de grens naar onderhoud gemakkelijker te maken toe te voegen is een goed idee . Meten voor een grens en markeren het uit zijn eenvoudig te doen met een paar eenvoudige tools.Things je nodig hebt
String
staken Meetlint
Grafiek Papier
Toon meer instructies < br > Meet Border en achterkant
1

Drive een belang in bij een achterste hoek van uw border website . Loop naar de andere achterste hoek van uw gekozen locatie en rijden een staak . Strek en bind een touwtje tussen de twee palen .

Meet Pagina 2 van de afstand tussen de twee palen aan de lengte van uw grens te krijgen. Transfer die meting op papier grafiek voor later gebruik in de planning van uw aanplant.
3

Meet uw geplande aantal meters naar voren vanuit elke hoek het spel aan de zijkanten van een rechte eenzijdige grens vormen. Drive inzet en strikband uit elke voorste hoek aan de achterkant grens hoeken .
4

Breng de zijkant grens metingen om uw grafiek papier . Volg de onderstaande aanwijzingen voor " Mark the Border Front" als u het maken van een gebogen grens met vrije-vorm kanten .
Plan the Border Voorzijde
5

Voer een koord van de ene voorste hoek belang tot de andere voor een rechte grens. Breng de lijn naar uw ruitjespapier .
6

Lay string op de grond om te experimenteren met vormen voor de voorzijde van de grens voor een vrije-vorm grens. Als de string is te moeilijk om te zien op de grond, gebruik dan een tuinslang .
7

Bepaal de diepte van je grenzen als je eenmaal hebt afgerekend op de vorm . Met behulp van het verste punt op je voorste grens snaar , meten met de achterkant van de grens naar uw maximale diepte krijgen .
8

Neem ook een 2 meter brede pad naar de achterkant van uw grens te laten voor het onderhoud als deze meting is dieper dan 4 meter .
Meet de voorkant van Free- vorm Border
9

Volg je vrije-vorm -en zijkant koord lijn zorgvuldig en zet een paal in elke 1 ½ 2 meter aan de vorm van uw overzicht te behouden . De inzet en de string zijn de permanent markers voor het graven van uw border .
10

Meet de afstand van de achterkant van de grens tot elke ring . Breng deze metingen om uw ruitjespapier .
11

Gebruik een " verbind de puntjes " methode om een overzicht van uw grens te trekken op de grafiek papier . Je hebt nu een plan dat u kunt gebruiken om te schatten waar uw planten te plaatsen.
Meet a Path
12

Begin in een hoek van de achterkant van je grens. Meet 2 voeten en plaats een spel. Herhaal aan de andere kant van de grens en lopen een koord tussen de twee palen . Het gebied tussen die string lijn en de achterkant van de grens is je pad . Mark het op uw grafiek papier .
13

Mark een smaller pad door een bijzonder diepe rand die kan worden geplaveid met 12 -by - 12 inch straatstenen te maken deadheading en snoeien makkelijker . Met behulp van de grens terug als uitgangspunt , te meten naar het midden van de diepste plek op uw grens.
14

Drive een staak op dat punt en strek een string aan elk uiteinde van de grens , parallel met de achterzijde van de grens . Breng de brandstapel lijn om uw grafiek papier en gebruik deze om markeren het pad op uw plan door het maken van pleinen op schaal aan beide zijden van de brandstapel lijn .

Hoe bouw Zuinig Verhoogde Garden Beds

Verhoogde tuin bedden zijn een slimme oplossing voor het kweken van groenten en bloemen in gebieden met een slechte bodem . Ze houden tuin onkruid uit kruipend in uw bodem , voorkomen van bodemverdichting , creëren een barrière tegen slakken , en zorgen voor drainage . De verhoogde zijkanten van de bedden te houden waardevolle tuingrond van wordt weggespoeld tijdens zware regenval , en laat eerder

Meer dan ooit