Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Flower Beds & Specialty Gardens >> Content

Europese Landscaping Ideeën

Landscaping ontwikkeld door de eeuwen heen in Europa , mirroring geschiedenis en aan te passen aan veranderingen in de smaak , fortuinen en klimaat. Vele ontwerpen wijdverbreid zijn gemigreerd naar andere delen van de wereld , beïnvloeden de soorten planten en het gebruik van de buitenruimte . Engels bloemen overvloed , Frans formaliteit en de Italiaanse hybride van boerderij en landgoed planten uit Toscane behoren tot de keuzes voor landscaping met een Europees design gevoeligheid. Frans

Franse tuin stijl wordt gecontroleerd , geometrische , gebeeldhouwd volgens klassieke ideeën van evenwicht, zorgvuldig onderhouden en verbeterd door fonteinen , zwembaden en optische illusies . De invloed van de ontwerper van de Versailles landschap , Andre le Notre , nog te zien in formele tuinen in Franse steden en op landgoederen . Maak je eigen Franse landgoed door het huis als het brandpunt en landschapsarchitectuur naar buiten in niveaus of delen van specifieke bloemen , bomen en gebeeldhouwde struiken . Het ontwerp van de aanpak van de voordeur als een verharde of grind loopbrug bekleed met donkergroen blad en witte bloemen in stenen urnen of plantenbakken. Plaats standbeelden , kleine paviljoens , stenen trappen en faux stenen fonteinen in de hele tuin gebieden een ideale versie van de natuur te creëren . Gebruik kalksteen tegels of "verouderd " steenbetonmolens voor een patio en planten van bloemen in een kleur groepen .
Toscaanse

De Toscaanse tuin van Italië gemigreerd naar andere delen van de wereld . Combineren elementen van formele Renaissance landgoed - stijl met de meer rustieke gebruik van het land eeuwenlang beoefend door Toscaanse boeren. Plaats een prieel van seringen of druiven , geplant urnen , grind paden en een al fresco eethoek bedekt met klimrozen dicht bij het huis . Plant de rest van de tuin met grote percelen van wilde bloemen, kruiden en groenten . Espaliered olijf-of vijgenboom langs de schutting of erfafscheiding completeren het gevoel van een zonnige , sensuele klimaat . Als uw groeiende zone niet zal steunen die bomen , zou een meer geschikte fruitboom een goed alternatief zijn.
Engels Tuin Kamers en Cottage Style

Engels tuinen overloop met kleuren , bloemen , rijke groene , combinaties van planten morsen uit containers en barsten van hekjes en percelen . Ze zijn ontworpen om lijken wilde weiden , maar zijn echt gebouwd op de " botten " van een zorgvuldige plan dat eenjarige en vaste planten , kleuren en greens, hoogtes en bodembedekkers en constante bloei in evenwicht , zodat er geen doffe plekken of weken in de teelt seizoen . Bloemen zijn de sleutel tot de cottage tuin en hoe meer hoe beter . Plant ze tussen kruiden en groenten , rond een prieel of klimmen over een trellised ingang. Laat gemengde bloemen ring een vogelbad of stralen uit van een zonnewijzer . Maak een "ruimte" in uw tuin door het afdekken van een gebied en het definiëren van het met bloemen van een kleur . Voeg lage stenen bankjes of verweerd hout stoelen die opgaan in het landschap . De truc van verdringing planten in een cottage-stijl tuin is ideaal voor over- geplande Amerikaanse tuinders , zelf hun bloemen die de neiging hebben , omdat de dichte bloemperken laten weinig ruimte voor onkruid om te groeien .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/flower-beds-specialty-gardens/1002090595.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.