Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe kan ik een schutting Met Gespreide horizontale panelen Build

Een schutting is een functionele toevoeging aan uw woning voor het blokkeren van uitzicht van de buren of de weg zonder dat daarbij een onaantrekkelijke structuur staan ​​in uw tuin . Door het maken van een privacy hek met verspringende horizontale panelen architectuur toe te voegen die u naar het gebied en het rooster gebruikt biedt een plaats voor klimplanten groeien . Zodra uw eerste paneel is gemaakt , zult u in staat om zo veel maken als je nodig hebt om de lengte van uw privacy te bedekken .
Wat je nodig hebt kopen van 2 planken , 2 - door - 4 inch , 9.5 meter lang verhuur 4 planken , 2 - door - 4 inch , 4 meter lang
2 planken , 2 - door - 4 inch , 7,5 meter lang
Boor
gegalvaniseerde schroeven , 3 inch
< br > Gegalvaniseerde schroeven , 1 1/2 inch verhuur 4 -by - 8 voet rooster sectie verhuur 4 - door - 6 voet rooster sectie
Schop of post hole digger
Gravel
instructies
1

geregeld twee 9 1/2 voet 2 - door - 4s en twee van 4 voet 2 - door - 4s op een vlak oppervlak van een rechthoek vormen. Stel de langere planken te rusten op hun 2 - inch breed terwijl de 4 - voet platen rusten op de 4 - inch breed .
2

Maak een van de kortere planken gelijk met de uiteinden van de langere planken . Beweeg de andere korter board actieve 18 cm aan de uiteinden van de langere planken laten als benen voor de panelen . Plaats twee 3 -inch schroeven door de lange planken en in elk uiteinde van de kortere boards om de rechthoek te beveiligen .
3

Leg een 4 - door - 8 -foot rooster stuk tussen de lange boards en laat ze rusten direct op de top van de korte , 4 - voet boards . Plaats een 1 1 /2-inch schroef door het rooster en in kortere boards op elke plaats waar ze in contact komen .
4

Herhaal de stappen 1 tot 3 om een ​​iets kleinere rechthoek maken met de resterende planken en de kleinere 4 - door - 6-foot rooster .
5

Lijn de twee units naast elkaar met een 7 1/2 voet 2 - door - 4 aanraken van een 9 1/2 meter 2 - door - 4 . Maak de units flush langs de onderkant . Plaats een 3 -inch schroef door de ontroerende lange planken om de 8 inch tot de apparaten aan te sluiten .
6

Dig drie 1 -meter diepe gaten , ten minste 6 tot 8 centimeter breed , langs de privacy gebied waar u de panelen te lopen met behulp van een schop of post gat graver . Ruimte de gaten om de 4 meter. Plaats het apparaat rechtop en stel benen van de eenheid in de gaten . Vul de gaten met 4 centimeter van grind en inpakken met grond te beveiligen .

Hoe gebruik Landscape Timbers voor een keermuur

Bouwen met hout is een weekend doe-het - zelf-project , dat een dramatische impact op de totale uitstraling van uw landschap kan hebben . Een houten keermuur kan helpen afvlakken een hellend gebied van uw tuin of om een ​​verhoogde tuin bed te bouwen . Zoals met elk type van de keermuur , moet u zorgen om de drainage te verbeteren, zodat het hout niet rotten en zet de muur om de structurele integr

Meer dan ooit