Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Afsluitingen & Walls >> Content

Voors en tegens van Vinyl vs smeedijzeren hek

Kiezen tussen vinyl en smeedijzeren als materiaal voor een nieuw hek een moeilijke beslissing voor een huiseigenaar kan zijn . Elk materiaal heeft specifieke eigenschappen die het meer of minder geschikt voor een bepaalde regio of aanvraag. Inzicht in de voor-en nadelen van elk materiaal kan u helpen een goede beslissing te nemen . Duurzaamheid

Zowel vinyl en smeedijzer zijn sterke kandidaten als hekwerk materialen wanneer duurzaamheid op lange termijn wordt beschouwd . Vinyl zal echter minder snel verkleuren en vlekken naarmate de tijd vordert . Smeedijzeren zal jaarlijks herschilderen nodig hebben om af te weren roest , en zal waarschijnlijk ontwikkelen roestvlekken ongeacht . Rust zal een lange tijd duren om eventuele structurele effect op uw schutting hebben , echter, en je zou kunnen vinden de antieke roest kijken esthetisch aantrekkelijk .
Installatie

Smeedijzer is aanzienlijk zwaarder dan vinyl . Je moet meer energie te steken in het geven van een ijzeren hek een stevige basis te geven . Dit houdt het gieten van cement voor elke post . Vinyl hekken , anderzijds , kunnen vaak worden geïnstalleerd zonder gebruik van cement , of vereisen veel minder cement voor de baan . Dit maakt het installeren van een vinyl hek veel gemakkelijker en veel minder kostbaar dan smeedijzeren installatie .
Style

smeedijzer komt in een verscheidenheid van stijlen , maar de keuzes zijn beperkt door het materiaal . Een solide , privacy - stijl smeedijzeren hek zou niet rendabel zijn . De meeste smeedijzeren hekken uit elkaar geplaatste balken met verschillende decoraties . Als u op zoek bent naar een schutting , vinyl is de duidelijke winnaar . Vele stijlen van palissade en andere vaste omheining stukken zijn vervaardigd in vinyl .
Cost

vinyl hekwerk heeft opgedaan in populariteit zijn kostprijs is gedaald aanzienlijk . Smeedijzeren blijft een high-end schermen materiaal , en zal aanzienlijk meer dan vinyl kosten als u besluit om uw tuin te voegen met het. Met vergelijkbare levensduur , zal vinyl hekwerk je nog vele jaren te geven voor uw dollar dan smeedijzeren wil.


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/fences-walls/1002089871.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.