Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te vervangen of verwijderen Vinyl Paard Fence

Vinyl hekken zijn over het algemeen een goede keuze voor paard boerderijen . Ze zijn goed zichtbaar , bijna onderhoudsvrij en er aantrekkelijk uitzien . Ze kunnen echter duur te installeren , en sommige modellen omheining de horizontale rails neiging om pop onder druk , bijvoorbeeld wanneer een paard wrijft tegen hen . Als je paard heeft geleerd om vinyl hekken respect , kunt u in staat om het probleem op te lossen door het installeren van een hete ( elektrisch) draad binnen de omheining om te voorkomen dat het paard leunend tegen. Anders zal je nodig hebt om het hek te verwijderen en te vervangen door een ander hekwerk optie . Wat je nodig hebt
Troffel
Spade of mechanische graver
Saw ( optioneel )
Overige hekwerk
Toon meer instructies
1

Verwijder de horizontale latten van het hek . De wijze waarop deze zijn vastgesteld varieert van hek naar hek , maar de meerderheid van de lamellen schuift door gaten in de berichten. Andere latten kan un - knipsel uit de berichten eerste vereisen . Kopen van 2

Gebruik een troffel om weg te schrapen het vuil van de bodem van een hek post. De post is mogelijk ingesteld in vuil , in welk geval het los zal worden zodra u een bepaalde hoeveelheid vuil te verwijderen. Meer waarschijnlijk , is ingesteld in Quikrete , een soort sneldrogend beton. De meeste fabrikanten van vinyl paard hekken geven aan dat hun berichten worden op deze manier instellen , waarop de berichten moeilijk en tijdrovend te verwijderen kan maken .
3

Dig rond de basis van de post tot de stichting is geopenbaard . Als u het verwijderen van een zeer kort gedeelte van hek, kan de betonblokken volledig worden uitgegraven en tilde uit de weg . Als u het verwijderen van een lange sectie van hek, de makkelijkste optie is om gezien de berichten af zo dicht mogelijk bij de stichting als je kunt. Verwijder de paal, en back - vul het ontstane gat met vuil . Zorg ervoor dat er niets stond trots op het gat dat been van een paard konden vangen .

Beslis
4 op uw nieuwe hekwerk optie . Elektrische afrastering is een goedkope , flexibele optie kan eenvoudig worden geplakt in de grond op de gewenste plaats . Houten paal - en - rail hek is een uitstekende optie voor paardenafrasteringen , maar je moet het regelmatig te onderhouden .

Markeer de positie van uw nieuw hek met behulp van merkers voor de positie van de posten 5 . Run touwtje tussen de markers om ervoor te zorgen dat het hek is recht . Graven gaten voor berichten , en zet ze in de juiste positie met Quikrete . Voordat het beton sets , gebruik dan een niveau om ervoor te zorgen dat de berichten zijn loodrecht op de grond .
6

Spijker op horizontale rails . Verspringen de rails zodat geen bericht heeft de einden van twee rails genageld . Paardenafrasteringen vereisen ten minste twee rails , en bij voorkeur drie . De onderlat moet minstens 18 centimeter van de grond , en de top rail minstens 3 voet 6 duim .

Kunt u gebruik maken Concrete voor een keermuur

? Een steile helling is in gevaar van het wegwassen of afbrokkelen door erosie . Om dit probleem te bestrijden , veel huiseigenaren zet keerwanden tegen de zijkanten van de steilste heuvels. Deze muren fysiek houd de heuvel op zijn plaats . Steunmuren uit veel verschillende materialen , zoals steen , beton , baksteen en meer . Sommige mensen gebruiken ook concreet te maken , op verschillende manie

Meer dan ooit