Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Afsluitingen & Walls >> Content

Cedar Vs . Druk behandeld Fence berichten

Cedar is een natuurlijk rot en insecten -resistente hout. Het heeft een goudbruine kleur in zijn natuurlijke staat, die wordt grijs als het niet wordt behandeld met een heldere of gekleurde beits . Druk behandeld hout heeft chemische conserveringsmiddelen toegepast en wordt vervolgens onderworpen aan een reeks cycli vacuüm om deze stoffen te integreren in het hout . Druk behandeld hout is groenachtig op het eerste, maar zal vervagen tot grijs met de tijd en outdoor blootstelling. Cederhout Grades

Natuurlijk rot en insecten -resistente houtsoorten zijn het kernhout - of de binnenste romp hout - van bijzondere bomen. Hun spinthout of hun uiterlijke hout , is niet bijzonder rot of insecten resistente want deze bevat lage niveaus van de benodigde verbindingen . Bij het winkelen voor leveringen , is het belangrijk om onderscheid te maken tussen hout gemaakt van cederhout kernhout en hout gemaakt van het spinthout . Gemeenschappelijke constructie graad ceder is spint , terwijl de nummer 1 graad is geschikt voor hekwerken en bankjes . Buikspek cederhout is ook inferieur aan niet- weggeschoten producten.
- Druk behandeld hout kwaliteiten

Hoe de chemicaliën worden toegepast en geïntegreerd in druk behandeld hout is een belangrijke overweging voor bouwprojecten . Voor outdoor projecten , zoals palen , op zoek naar een retentie indeling van ten minste £ 0,40 per kubieke voet , aangeduid als £ 0,40 /cu . ft Hout dat is ondergedompeld in het conserveringsmiddel voor ten minste 5 minuten is duurzamer en sterker dan hout die heeft het conserveermiddel geborsteld of geschilderd op en kunstmatig gedroogde producten zijn sterker dan de producten aan de lucht gedroogd . Douglas en Hem spar soorten moeten ook worden ingesneden - aangegeven door kleine mes merken - als ze dikker dan een inch . De incisie zorgt voor meer chemicaliën , die nodig is voor zachtere houtsoorten .
-En nadelen van Cedar

Cedar is vergelijkbaar met Redwood in zijn duurzaamheid , insecten en rot weerstand , maar ongeveer de helft van de prijs . De goudbruine kleur is aantrekkelijk en kan gemakkelijk worden geconserveerd met een transparante afwerking . Voor degenen die natuurlijke verkiezen boven chemisch behandelde producten , ceder is een goede keuze . Echter , ceder is niet zo veelzijdig of en zal niet zo lang als druk behandeld hout duren. Zelfs met direct contact met de grond , is druk behandeld hout naar verwachting minstens 25 jaar duren , terwijl ceder zou moeten worden vervangen na een paar .
Voordelen en nadelen van - druk behandeld hout
< br >

High kwaliteiten van druk behandeld hout zijn net zo insecten en rot bestendig als ceder , maar zijn ongeveer de helft van de prijs . Ze kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid van outdoor projecten , zodat u grote hoeveelheden kan een goede investering , in tegenstelling ceder zijn - die alleen kan worden gebruikt voor bepaalde toepassingen en niet voor structurele steunen . Echter , druk behandeld hout is een chemisch product en is bekend gebruikers ziek te maken . Je moet beschermende handschoenen en een stofmasker tijdens het werken met deze producten . De verbindingen die in druk behandeld hout zijn ook veranderd door de jaren heen als gevolg van gezondheidsproblemen. Arseenverbindingen gebruikt in hout - druk behandeld werden verboden in 2004 , waardoor alkalische koper quaternaire ( ACQ ) en koper boor azolen ( CBA ) als de meest voorkomende chemicaliën.


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/fences-walls/1002089737.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.