Huis Tuin

Huis Tuin

De tools voor het bouwen van stenen muren met natuurlijke Fieldstone

Een van de meest creatieve manieren om lokale natuurlijke hulpbronnen op te nemen in architecturale structuren in en rond een huis is om lokale veldsteen inheemse gebruiken om het gebied. Fieldstones zijn ongeraffineerde stenen verzameld van de velden. Elke steen neemt op zijn eigen organische vorm , wat zich vertaalt in dimensionale onregelmatigheid in het afgewerkte ontwerp. Een stenen muur gebouwd van natuurlijke fieldstone zal dit organisch gevoel hebben als ze worden gestapeld om de hoogte van een muur . Kruiwagen

De kruiwagen is ongeveer het belangrijkste instrument voor het transport van de stenen naar de werkplek , vooral als het pad naar de locatie van de stenen muur is te smal voor een vrachtwagen . Het bespaart reizen en bezit meerdere stenen in een keer. Roll gewoon de kruiwagen langs de werkplaats als de stenen muur bouw vordert , in plaats van het handmatig verplaatsen van een stapel stenen elke paar voeten .
Spray Paint

Hoewel niet een standaard tool , een blikje witte of rode verf is handig voor de afbakening van de exacte positie van de stenen muur . Dit is belangrijk, zodat de grond nauwkeurig alvorens de muur plaatsing wordt gemarkeerd .
Schop

Een schop in de hand is het instrument om het oppervlak te verwijderen vuil in de gespoten lijnen . Aangezien de bovenste lagen van het gras en bodem zijn vrij onstabiel , ze te verwijderen met een schop geeft de wand een stevige houvast te rusten . Schep weg het gras en losse top bodemlagen totdat het vuil eruit ziet en voelt compact . Trek de verwijderde grond weg in de handige kruiwagen .
Wood Stakes , Koord en Hamer

Hammer houten palen in de grond langs de omtrek van de keermuur . Voeg extra degenen waar de muur bochten en op de hoeken .

Wrap touwtje van de ene hout het spel naar de andere . Dit maakt het proces van toezicht op de toonhoogte van de muur zijn gemakkelijker als de niveaus stijgen in de hoogte .
Andere tools

Meer ingewikkelde metselwerk oproepen voor de hand splitsen de stenen. Om dit te doen , gebruik dan een moker en een bijl . Kijk goed voor het korrelen - vergelijkbaar met de nerven in hout - in de steen , en tik op de bijl in het met de voorhamer tot splitst . Herhaal dit proces voor zo veel stenen als nodig zijn voor het project . Deze gesneden stenen kan heel goed werken als een nette afwerking aan GLB van de muur.

Hoe te vervangen Rusty Berichten Yourself

Veel eigenschappen hebben aging chain - link fencing bepalen van de grens van de partij en het verstrekken van huisdieren een afgesloten ruimte om te oefenen . Er zijn stappen die u kunt nemen om de levensduur van uw schutting , zoals het spuiten het hek met een roestwerende afwerking te verlengen , maar uiteindelijk kan een meer ernstige roest probleem te ontwikkelen , waarbij u een roestige paal

Meer dan ooit