Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Afsluitingen & Walls >> Content

Hoe te installeren Uitgebreide Berichten op een Houten Omheining

Terwijl in het midden van het installeren van een nieuwe schutting je je realiseert dat een van de berichten is te kort ingesteld . In plaats van het opgraven en het opnieuw instellen van een nieuw bericht , een ding dat je kunt doen is om de bestaande paal verlengen . Met deze oplossing , u tijd besparen door niet hebben om een ​​reis terug naar de winkel te brengen in een andere post en meer instelling materialen aan te schaffen . Wanneer behoorlijk geïnstalleerd, zal het uitgebreid na zijn stevig genoeg zodat u uw afrastering project te voltooien . Wat je
Meetlint Goedkope 4 - door - 4 - inch behandeld bericht
mijter Need zag
1 - op - 4 - inch hout
1 -by - 6 - inch hout < br > Boor met Bits 2 -inch dekschroeven
Toon meer instructies
1

Meet en snijd een 4 - door - 4 - inch uitbreiding post naar de gewenste lengte . Gebruik een verstekzaag om een ​​nauwkeurige en vierkant gesneden te krijgen. Kopen van 2

Snij twee secties van de 1 - op - 4 - inch hout om op te treden als braces voor twee kanten van waar de oude post en uitbreiding zal worden samengevoegd . De lengte van de beugels afhankelijk van de lengte van de verlenging . De brace moet lang genoeg zijn om de halve lengte van de paal verlenging boven en onder het gewricht uit te breiden . Bijvoorbeeld, als u uit te breiden de oude post 1 voet , snijd de beugels 1 voet lang. Dit geeft je 6 centimeter boven en onder het gewricht geven . Voor een 2 - verlengkabel , snijd de beugel 2 meter lang , waardoor 1 voet boven en onder het gewricht.
3

Snij twee beugels van de 1 - op - 6 - inch hout aan overeenkomen met de lengte van de andere twee beugels . Als de 1 - op - 4 - inch beugels zijn bevestigd aan weerszijden van de post , zal twee kanten meet nu 6 centimeter breed. Deze 6 - inch brede bretels zal gelijk met de andere zijden maken van een 6 -voor- 6 - inch bericht rond de uitbreiding gewricht worden bevestigd .

Plaats
4 de post uitbreiding op een vlakke ondergrond . Neem een ​​1 - op - 4 - inch brace en plaats het zo dat de helft van de brace rust op de uitbreiding en de helft is opknoping uit. Met de randen van de beugel gelijk met de zijkant van de paal uitbreiding boor 5:56 gelijkmatig 1/8-inch boorgaten door de brace en het verlengsnoer . Bevestig de beugel met 2 - inch dekschroeven .
5

Flip de uitbreiding volledig over en maak het andere 1 - op - 4 - inch brace om de andere kant op een vergelijkbare manier .
< br > 6

Neem de uitbreiding assemblage en schuif het naar beneden op de bovenkant van de oude post . Lijn de onderste helft van de brace , zodat de randen gelijk met de zijkanten van de oude post . Terwijl u de brace op zijn plaats , boren 4-6 piloot gaten door de beugel en in de oude post . Bevestig de beugel met dek schroeven . Herhaal het proces en bevestig de beugel aan de andere kant van de oude post .
7

Plaats een 1 - op - 6 - inch brace op een van de overige zijden van de verlenging en oude post . Lijn de bovenkant, onderkant en zijkanten met de reeds geïnstalleerde beugels . Boor 05:56 boorgaten boven en onder het gewricht . Bevestig deze met dek schroeven . Herhaal het proces met de resterende brace aan de andere kant van de paal . De post extensie is nu bevestigd en voldoende geschoord .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/fences-walls/1002018168.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.