Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Afsluitingen & Walls >> Content

De beste Vinyl Omheining voor Extreem koud weer

Polyvinylchloride is een bouwmateriaal dat gebruikt is voor thuis gevelbekleding , dekken en hekken zo ver terug als de jaren 1970 . Deze harde plastic kan worden gegoten in vele vormen en kleuren , en huiseigenaren hebben een breed scala van vinyl hekwerk opties om uit te kiezen . Vroege vinyl niet goed presteren in koud weer , maar is verbeterd door een betere chemische formuleringen. Standaarden

Vinylproducenten streven naar een precies punt tussen flexibiliteit en stijfheid wanneer het materiaal wordt geëxtrudeerd tijdens de productie . Te flexibel , slap wordt ; te rigide en het scheuren te gemakkelijk . Fabrikanten voegen slagsterktemodificator dat een sterke stijf gegoten om het vinyl geeft zonder dat het te bros . Voor het kopen van vinyl hekwerk , moet je de winkelier vragen of het materiaal voldoet aan de American Society for Testing and Materials normen voor aanvaardbare vinyl formuleringen. Zo niet, dan heb je geen garantie dat het vinyl voldoet zelfs aan minimale kwaliteitsnormen .
Brosheid

De beste vinyl voor extreem koud weer afhankelijk van de duur en de temperatuur van de koudegolf 's . Vinyl wordt bros bij blootstelling aan extreme kou , maar verschillende fabrikanten hebben verschillende toleranties voor hun materialen. Sommige vinyl kan gemakkelijk tegen 0 graden Fahrenheit , maar -10 kan het over de rand duwen broos en afhankelijk van breuk worden. Als het weer rustig is , moet het hek wel goed, maar een harde wind van 30 mijl per uur of meer kan breken .
Verschillende toepassingen

fabrikanten over het algemeen niet voorzien koud toleranties voor hun materialen aan de consument , maar hekwerk bedrijven hebben toegang tot die gegevens en moet in staat zijn om u te vertellen welk materiaal het beste werkt voor uw situatie . Omdat extreem koud weer is anders zelfs tussen steden , zoals Chicago en Minneapolis , welk merk het beste werkt in de winter voor een kan niet best zijn voor een ander. De hoogte van het hek , de stijl en de locatie allemaal helpen bepalen welke specifieke vinyl hek is de beste .
Kennis

Voor fabrikanten kan het een decennium of langer duren om problemen te spotten in vinyl formuleringen , dus werken met een hek bedrijf dat is in het bedrijfsleven voor 20 jaar of meer geeft u de zekerheid dat het bedrijf heeft de ervaring om te weten welk materiaal het beste is voor uw specifieke klimaat. Vraag hoe lang de vinyl fabrikant is in het bedrijfsleven ; indien minder dan 10 jaar , kan de fabrikant nog steeds in het proces van fine- tuning zijn formulering .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/fences-walls/1002018154.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.