Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Decks & Patios >> Content

Hoe kan ik mijn Patio Leuk met oude dingen maken

U kunt een leuke en fabelachtig shabby chic look toe te voegen aan uw terras door het gebruik van oude items die u vindt op een rommelmarkt , garage sale of zelfs een container . Vintage items passen een terras thema goed , vooral als oud en verweerd . Ze vereist geen schilderen en er beter uitzien met de leeftijd . Het beste van alles , zal uw terras zijn duidelijk van jou en een van een soort . Alles wat je nodig hebt is een beetje fantasie en een aaseter hunt.Things je nodig hebt
Oud luiken
Scharnieren
Oud rieten stoelen
Haken
Vintage metalen borden
Oude foto's < br > ruit
Bloempotten
Oude metalen deur plaat
Boor
Wire
kristallen kroonluchter kralen
Oud lichtpunt
Kaarsen
Oude metalen kinderbed Goedkope 4 - inch schuim
Stof
Pillow
Naaimachine
Toon meer instructies
1

Voeg wat scharnieren aan een paar oude luiken naar een leuke scheidingswand te creëren of privacy-scherm . U kunt oude rolluiken vinden op berging werven of kopen ze op rommelmarkten of vlooienmarkten. Laat ze niet te schilderen . Als ze verweerde en de verf is chippen, des te beter om karakter aan uw terras te brengen . Bevestig cup haken en hang een paar vintage metalen borden of oude boerderij foto's naar de luiken . Kopen van 2

Gebruik oude riet - bottom stoelen als planters . Verwijder het zadel bodem , en zet een plant naar beneden in de holte van de zitting. De pluggen van de benen kan de plant te steunen op zijn plaats . Verzamel een mengelmoes van stoelen in verschillende stijlen en kleuren om uw terras schattig met een vintage talent te maken.

Maak Goedkope 3 een patio salontafel uit een oude multi- beglazing , raam - houten frame . Gebruik oude bloempotten identiek in hoogte voor de benen . Draai ze ondersteboven in een vierkante formatie of overeenkomen met de vorm van het oude venster . Seat het venster op de top van de potten . Houd de oude scharnieren en hardware op de ramen voor architecturale aantrekkingskracht.
4

Maak een zoete zon catcher aan het licht van uw terras met kleurrijke prisma's . Pick-up een sierlijke doorplate vanaf elke vintage hardware of berging winkel . Als de deurplaat geen gaten , met een kleine boor en boor een paar slaan in de bodem van de plaat . Bevestig druipen kristallen kroonluchter met draad in de gaten , dan hangen de zon catcher aan een haak in de balk van uw terras en genieten van de kleurrijke lichtshow.
5

zoeken een oude glazen lamp bij een sloperij of garage sale . Op zijn kop zetten , zodat de schaduw zorgt voor een kom. Te monteren aan het stud of in een muur van uw terras en gebruik het als een vogel feeder , vogel bad of als een plantenbak of terrarium voor een tender jonge plant . Afwisselend , plaats een votive kaars binnen uw terras baden in zachte , romantische licht .

Sparren 6 een oude kamp kinderbed een leuke patio ligbed creëren . Klap de wieg tot de volledige en geopend lengte en snijd een 4-inch - dik stuk schuim te passen . Naai een eenvoudige hoes behulp vrolijke tuin greens en roze stoffen en top met contrasterende kussens.


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/decks-patios/1002089254.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.